oklejamy.co (18) zalecam szczególną ostrożność ... ciegle zmieniaja siedziby itp. sami sie... brh_ Dzisiejszy HIT! (5) Ogłoszenie:... BigBen drogeria stars (1) Najgorsza drogeria jaka istnieje na rynku a szefostwo hamskie i bez żadnego... MK
Do osób zarejestrowanych w Urzędzie pracy (94) Czy będąc zarejestrowanym w urzędzie pracy wlicza się to do... ania Sklep Giewont - jak się tam pracuje? (1) Kiełpino szukam pracy browarnia gdask (1) byly pracownik praca na umowe zlecenie z odmowa umowy o prace minimalne... piotr TransBud (2) Praca tam to chyba jakaś ściema najpierw zapraszają na dwa dni próbne... slonko RIGALL SAMO ZŁO (3) rigall zatrudniaja i zaraz zwalniaj jak masz słabszy msc nie polecam a u... BYŁY PRACOWNIK PRACA Stacja Paliw Lukoil (2) czy ktos pracowal na Stacja Paliw Lukoil i moze cos napisac ja masakra (8) Brak słów na to wszystko. Żyjemy w nienormalnym, chorym kraju. Jak zapewnić... zrozpaczona w barze"U Senwickich" w Gdyni (1) Unikajcie tam pracy jak ognia. Niby wszystko ok ale umowy, jeśli są , to... Porku Przedszkole Czwóreczka (2) czy któraś z Pań tam pracowała lub pracuje? Jakie macie opinie Emilka Hotel Królewski (20) Czy ktoś może podzielić się jakąś cenna informacją na temat pracy w tym... małaMi Tesco (7) Ktoś pracował? Jakie warunki? aaaa Zaswiadczenie o ciązy do UP. (4) Witam, jestem zarejestrowana w up jako bezrobotna, aktualnie jetem w ciązy i... hania Praca w sklepie odziezowym (11) Czesc wam;) Wiecie moze jak wyglada praca i jakie wynagrodzenie w takich... kingula2503 UWAGA NA ZILONY TROJKAT (9) Prze4strzegam wszystkie osoby aby nie przyjmowaly sie do pracy do Pizzeri... Slawek AUTOMEX (2) czy ktos tam pracował? jeśli tak to czy warto aplikować? co jakiś czas... maksim najnizsza stawka za godzine (39) Sprawdzcie sami :... ja Senpo Salon Meblowy na ul. Przywidzkiej w Gdańsku (1) Czy warto tam aplikować ?? Jakie warunki pracy, atmosfera i czy to pewny... Student ostatniego roku :)