rozliczenia w otto (3) cześć, pracuje w magazynie przez agencje otto. nie zawsze koncze o równej... pppppoo Wystawianie aukcji na allegro (2) Wszystko to ściema, wystawisz kasa pójdzie na konto, ale nie twoje, a ty się... Jan__ polo market orunia gorna (3) czy pracowal ktos w sklepie na Oruni Górnej. prosze o opinie ciekawa
Denwar, Klose w Goscicinie (3) kto pracuje w fimie Denwar lub Klose w Goscicinie Prosze o pilny kontakt... sisi Centrum Dystrybucyjne Biedronka Kokoszki (15) Wie ktoś coś na temat rekrutacji do Centrum? City Smyk w Klifie (2) Ktoś pracował? Jakie warunki i wynagrodzenie za cały etat? M. Praca Francja 2013 przy papryce (1) Wałek, nie dajcie się nabrać. Facet na 100% będzie chciał tzw. zabezpieczenia... Sajmon Asystent Projektanta w Dziale Urbanistycznym (11) Ktoś coś wie o CKK Architekci? Warto aplikować na to:... groomi praca w firmie 4coils (6) Każdy kto ceni swój czas i siebie samego, nie podejmie współpracy z taką... Sebastian BAYJONN HOTEL SOPOT (3) Witam, Czy ktoś pracował tam?Jaka jest atmosfera, zarobki. Dziękuję. xxxxxxxxx mcdonald na szadółkach (4) Witam. Chciałabym się zapytać, czy czy praca w tej restauracji jest... oltachi Szadółki (2) Czy ktoś pracuje przy segregacji śmieci na Szadółkach? Jak tam jest? Józek Energomontaż-Północ Gdynia (3) Czy ktoś mógłby napisać o warunkach pracy spawacza w tej firmie? biała_katarzynka Deichmann (4) Witam. Pracował ktoś w Deichmann w Carrefourze lub Tesco w Gdańsku? Jaka... Ola McDonald's Klif (3) Czy macie jakieś opinie o pracy w McDonald's w klifie? Jak tam się pracuje,... McDonald's praca kraina smaku - oszukani przez firmę (2) Zapraszam do zgłaszania problemów z firmą Kraina Smaku z Gdyni artur PUP Gdańsk - dostałam pracę domową (15) Aż mi się śmiać chciało. Oczywiście kolejna wizyta za 4 miesiące, ale tym... :D jakie stawki szkoleniowców (1) Witam! Ile średnio dziennie może zarobić szkoleniowiec w Trójmieście? Jakie... jA Baltic Engineering (1) Pracuje ktoś? Oferują mi pracę na własnej działalności i ciekawy jestem jak... ciekawy automex (5) Pracujesz po 12 14 godzin dziennie....... 2 soboty w miesiacu....... traktuja... Niepełnosprawny