BELL OSOWA (1) odradzam pracę w tej firmie !!!! Atmosfera straszna!!! zz Pracował ktoś w hotelu KLIF w Jastrzębiej Górze? (1) Pracował ktoś w hotelu KLIF w Jastrzębiej Górze? zuza Liu Jo (4) To sklep, w którym nie warto pracować. Właściciele mają wielkie wymagania,... niestety były pracownik
BP (4) Witam. Czy ktoś wie coś o warunkach jakie daje obecnie BP? marta Czy ktoś może pracował w 'Bagietce'? (2) jakie warunki pracy? atmosfera? luna Gdzie iść do pracy by szybko awansować na kierownika? (28) Witam Jak w tytule, proszę o szczere opinie. Co polecacie, może Biedronka,... Anka złote myśli pracodawców hehe :D (2) TAKIM OSOBOM KTÓRZY MOŻE BY POPRACOWALI... sisi Sklep Spożywczo Monopolowy ul suchanka.gdansk (2) witam i odrazu ostrzegam osoby ktore chca sie zatrudnic w tym sklepie. jest... nini El Dorado El Kaktus (2) Byłam tam na dniu próbnym w styczniu, jakoś dziwne że ogłoszenie cały czas... Porażka test wiedzy w policji. (6) czy był ktos może już na takim teście, chodzi mi o stanowisko pracy w... dragon praca w Cinema City (1) czy ma ktoś jakieś informacje na temat pracy w Cinema City, chodzi mi... Krzysiu WHITE HOUSE SOPOT - OSZUŚCI (4) Ostrzegam wszystkich przed podjęciem pracy w Restauracji White House w... white house! Limes--Praca monter? (1) Witam, Czy ktoś pracował w tej firmie? czy sa uczciwi? jakies doświadczenia?... maniek1231 Umowa zlecenie - wyngrodzenie (4) Sytuacja wygląda następująco złożyłam wymówienie umowy zlecenia 15 kwietnia i... pomorzanka Kelnerka do nowo otwartego lokalu (zimne nóżki) (8) witam, czy ktoś może coś wie na temat ogłoszenia "wymagania: Szukamy... Amelia oszukano mnie (11) Witajcie mam 22 lata pracowałam w firmie Hombre po czasie zwolniłam się szef... Onaoszukana Firma Budowlana i Remontowa Angielsko-Polska (1) Zatrudnimy( 415 osób) pracowników Budowlanych oraz inżynierów budowlanych,... stefan praca (2) Facet zaprasza ludzi na rozmowę i się spóźnia półtorej godziny, wchodzi z... anonim gdzie ta praca (3) szukaj szukaj a napewno kiedyś znajdziesz wykańczanie wnętrz ....oto... szok k2dystrybucje-obsługa klienta (1) Wczoraj wysłałam zgłoszenie do pracy z tego ogłoszenia:... ajnoa