TomMed Dajcie sobie spokuj z tą żenującą robotą!!!!!!!! (1) Już na rekrutacji wydali mi się podejrzani. Mało pytań tylko wypisali jakie... PA Galeria Bałtycka - sprzątanie butików (2) Witam. Ktoś odpowiadał na to ogłoszenie o sprzątaniu butików w Galerii... Ania INTER ROYAL S.A (1) witam,chyba nie warto chodzić na spotkania do pana strzelczyka, 2 lata temu... aga
Nie studiuj!!!! Załatwiaj orzeczenie. (15) Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej do pracy w ochronie.Trudno takie czasy:)... olo GSG Kooperacja Stocznia Gdańska (22) Ktoś pracował lub pracuje ? Jak z wypłatami ? mariusz Hotel Gdańsk-Szafarnia (2) Czy może ktoś wie jak wygląda tam praca? Proszę o opinie, a w szczególności o... Iza Praktyki Lotos (5) Hej. Jestem studentka 2 roku chemii, i zastanawiam sie jakie są szanse na to... Marta91 villa anna gdansk (5) Czy ktos pracowal ? Lub wie czy warto is c na rozmowe hanna Co myślicie o SPÓŁDZIELNI SOCJALNEJ? Pytanie do osób zarejestrowanych w PUP i niepełnosprawnych (7) Myślał ktoś z Was o założeniu spółdzielni socjalnej? Musi się znaleźć... EkOla a mnie wyrolowali (2) zapłaciłem wpisowe 8 marca..podpisałem umowę...i do dzisiaj nie dostalem... Robert Dyspozytor Relacom (2) Witam, Czy ktoś jest mi w stanie udzielić informacji o pracy w tej firmie?... Blondyna umowa tymczasowa a ciąża (2) Mam co miesiąc przedłużoną umowę o pracę tymczasową i dlatego mam pytanie.... gosiak Umowa o pracę na czas określony - zakończenie (7) Witam, pracuję na umowie o pracę na czas określony - do 31.05.2013,... kasik sklep na przeróbce (3) nie idzcie do sklepu mięsnego wyroby Zielińskiego na Przeróbce przy... ludzie Atrakcyjne wynagrodzenie, albo korzystne (4) Panie i panowie o co k*$&$% chodzi??? Czy nie można jasno w ogłoszeniu... Biedol praca (1) za zrobione rzeczy czekam ,ok miesiaca i cisza vvvvv.. Tchibo-C.H Batory (1) Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę. Pracował tam ktoś z Was? Jakie... karol Szczyt!!!! (5) ABA-Service poszukuje dla swojego Klienta w Gdyni pracowników z orzeczeniem o... cygi Kamsoft Pomorze (1) Witam, pracował ktoś już może w komsoft pomorze, chcę złożyć aplikację ale... Mariola Mc Donalds (6) To co ujrzałam sobotniego popołudnia w jednym z Gdańskich mc przerosło... paul