EGERIS GDYNIA - NIE POLECAAAAAAAAAAM! (1) ..jeśli szukasz pracy gdzie będziesz zapierniczać za darmo, ta firma jest... malaczarnaaa Szanowni Pracodawcy, nie róbcie w pensji tejemnicy.. (37) w ten sposób utrudniacie sobie i drugiej stronie szybkie i sprawne... ops KINO - Ile płacą? (6) Czy ktoś wie ile płacą na rękę np. w Multikinie w Gdyni? Chodziło by mi o... Płaca
COCOMO (2) Witam! jezeli ktos otrzymal oferte pracy w klubie cocomo niezaleznie od... gal anonim Firma Bener, ul. Piekarnicza (1) Nie polecam firmy Bener z ul. Piekarniczej Gdańsk, niskie zarobki, brak... dziewczynka FLORA ART opinie-poznam (1) FLORA ART opinie-poznam bezpracy TELEMAX rotacja uwaga!!!!!! (1) Straszna rotacja - nie polecam Nie Biss Group (2) Czy ktoś słyszał o tej Firmie, został może zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? ona rozmowa (1) czy ktokolwiek był na rozmowie? pracował w BISS GROUP Sp. z o.o. ? nie mogę... Ola asystentka dentystyczna - w jakich gabinetach warto pracować? (2) Jak w temacie:) Ktoś się orientuje? Byłam juz w trzech praktykach, wszędzie... bbbb spawacze i monterzy (6) No znowu ODYS potrzebuje spawaczy i monterów po to zeby nie wypłacic ludziom... XXX ITD Sp. z o.o. Hurtownia Motoryzacyjna, opinie? (2) Witam, chciałbym uzyskać informacje na temat firmy/pracodawcy ww. w tytule.... Zainteresowany Poszlibyście do takiej pracy ??? (10) Pracownik Ochrony - Obiekt Handlowy 9zł / h co o tym myślicie ...??? zainteresowany Firma ATES przewóz niepełnosprawnych (4) Czy ktoś z Was pracował może w tej firmie jako kierowca? warto iść? Waldemar praca lidl na 0,5 etatu (7) Witam!! Może ktoś z Was wie ile zarabia się w lidlu na pół etatu?? ciekawa Carte d'Or Gdańsk. (2) Słuchajcie w czwartek idę na okres próbny do Carte d'Or w Gdańsku na... Karolina. Proszę o radę dot. szukania pracy w edukacji (2) Koncze niebawem podyplomówkę z ped. wczesnoszkolnej i przedszk. Jak mam... niezapominajka VoiceLab (3) pracuje ktoś tam? często nowe ogłoszenia... mmm BITON (6) Czy pracował ktoś w tej firmie? Kuba notoryczny śmieć ogłoszeniowy (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kierownik-salonu-parfois-gale... sisi