praktyki (6) Proszę o poradę gdzie mogę udać się na praktyki studenckie. Może znacie... Magda Klub Zdrowego Stylu Życia (1) Witam. Czy ktoś coś wie lub słyszał jakieś opinie na temat tego pracodawcy... adek Czy ktos byl na side test do pracy na stoczni (2) jak takie testy wyglądają, proszę o poradę z góry dzieki Marek
Firma "BENER" Morena (2) Hej Hej! :) Ktoś ma doświadczenie w pracy w tej firmie? Czekam na... ja Jakiego pracodawcę polecacie? (5) Cześć wszystkim, wszystkie opinie na tym forum dotyczą negatywnej strony,... Agnieszka 1968 fajna lektura... (4) tak sobie czytam...... Aga M. Poland Services (1) Czy ktoś wie cos na temat Poland Services w Gdyni? zainteresowany Plastpol - skan dowodu (6) Witajcie, ukazało sie ogłoszenie firmy Plastpol, gdzie oprócz normalnej... licia co kilka dni ta sama oferta (6) nie rozumiem dlaczego pojawia się oferta pracy, wysyłam CV zero odzewu, i za... zbulwersowana ulotki - pilne!!! (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-do-kolportacji-ulotek-o... M. H&M,Reserved itd. (26) Hej.Chciałabym dostać się do pracy w którymś z takich sklepów. Czy ktoś kto... Ola Oferty od agencji zatrudnienia... (2) Jest kwestia, której nie rozumiem, więc moze znajdzie się ktoś, kto będzie w... net. Pomoc kuchenna - pomoc kucharza w restauracji barocco w sopocie (3) praca na tym stanowisku Pomoc kuchenna - pomoc kucharza w restauracji barocco... gms Pomocy!!! zwolnienie a umowa o pracę? (14) Witam Jestem zatrudninona na umowie o prace, ze względów zdrowotnych jestem... praca fryzjerki w atelier andre (1) czy ktos tam pracował? emilka pan wyzyskiwacz (4) przed chwilką przeczytałam ogłoszenie zrozpaczonego człowieka, którego... ja_bylam Firma (2) ERBUD jakies opinie? ja nie polecam!!!!!!!!!!!!! (2) Praca w sklepie ogólnospożywczym, gdzie jest jedna szefowa a do rządzenia... Zawiedzona Praca Autodrom Sopot (1) wiecie coś ?? >> UNITECH ktoś tam pracował? (2) Znacie tę firmę? Interesuję mnie to stanowisko:... sebmroz