Przedszkole, Punkt Opieki nad Dzieckiem (Wielki KackGdynia)

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Witam

Jestem nowym mieszkancem Wielkiego Kacku i mam pewien problem, mam 2 letniego syna (Patryka) i nie mam gdzie go umiescić tzn, jakies przedszkole lub Punkt Opieki Nad Dzieckiem. Czy ktos zna jakies przedszkole w okolicy, gdzie moze byc dostepne jeszcze miejsce, albo jakis "Punkt Opieki Nad Dzieckiem", w Warszawie skad sie przeprowadzilem sa one bardzo popularne. Ale zalezy mi na dobru dziecka wiec wchodza w gre tylko miejsca dobre dla rozwoju Patryka . Ile to kosztuje i co oni gwarantuja (jak wyglada sprawa posiłków opieki i rozwoju dziecka). Liczę na odpowiedź od osób, które oddały swoje dziecko pod ich opiekę i mogą cos powiedziec o dobrych i złych aspektach.

Wielkie dzieki

Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole, Punkt Opieki nad Dzieckiem (Wielki KackGdynia)

witam
fajne przedszkole jest na Kaliskiej Wesołe krasnoludki.
Moje 3 letnie dziecko chodzi tam od paru miesięcy i czasami trudno je z tamtąd wyciągnąć tak mu się podoba .
Bardzo sympatyczny i kompetentny personel. Fajnie urządzone i bardzo ładny plac zabaw.
www.wesole-krasnoludki.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? (7 odpowiedzi)

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? Myślę o kupnie mieszkania w Morska Park w Gdyni, który...