Halina - ocena (1) Najgorsze doświadczenie z jakim kiedykolwiek się spotkaliśmy. Zmuszeni do... Halina Tomasz - ocena (1) Jesteśmy oburzeni , i zniesmaczeni brakiem profesjonalizmu. Obsługa stałego... Tomasz Jan - ocena (3) Od nowości problemy z silnikiem (1.0 LPG, 10k przebiegu - nierówna praca,... Jan
Piotr Gdaniec - ocena (2) Sprawne załatwienie zakupu samochodu. Podziękowania dla Pana Michała za... Piotr Gdaniec Grzegorz - ocena (2) Podczs ostatniej wizyty w srerwisie zgłosiłem problem.z składającym się... Grzegorz ala - ocena (1) Nigdy więcej i tyle w temacie ala Ola - ocena (1) Pani Kasia z Reault świetny sprzedawca, polecam z całego serducha ! Ola Marta - ocena (1) Warto odwiedzić, warto kupić, szybko, miło od Pana Macieja można uczyć się... Marta Dominik Wilbrandt - ocena (2) Naprawa auta z OC sprawcy. Bardzo fachowa obsługa, kontakt z klientem, zakres... Dominik Wilbrandt Darek - opinia (2) 3 tygodnie temu miał być do odbioru samochód ,a samochodu ani widu ani... Darek Sony - opinia (2) Ostrzegam przed zakupem samochodu używanego u tego dealera. Zostałem... Sony Renata - opinia (1) Wielkie podziękowania za miłą i profesjonalną obsługę w serwisie Renault... Renata Alicja i Wojciech - opinia (1) Podziękowania dla Pani Basi Dzikowskiej z Dacia Zdunek ul. Miałki Szlak w... Alicja i Wojciech Grzegorz - opinia (1) oddałem samochód na wymianę olej oraz filtrów oraz zgłosiłem że klapka od... Grzegorz Grzegorz - opinia (1) bedac we wrześniu 2020r zgłosiłem że prawy nawiew na szybę drzwiowa wylatuje... Grzegorz Lukasz - opinia (1) Nie polecam kombinatu Zdunek a w szczególności serwisu oraz działu sprzedaży... Lukasz Michał - opinia (1) Mam nowy samochód na gwarancji, podjechałem do serwisu bo po włączeniu alarmu... Michał M & M - opinia (1) Duży problem z umówieniem się na jazdę próbną. W zeszłym roku po zgłoszeniu... M & M jak zostałem wrobiony (2) Kupiłem w PUH Zdunek Gdańsk Renault Megane 3. W miesiącu wrzesień 2019r... SW Odradzam (3) Odradzam wzięte w tym miejscu. Zero profesjonalizmu, zero kompetencji. Nie... Max