Speed Drivers - pytanie

Poszukuję informacji na temat firmy Speed Drivers-przewóz osób,bowiem mam samochód i chciałbym podjąć z nimi współpracę.Interesuje mnie to czy warto wchodzić w temat.Może ktoś tam jeździ,albo jeździł.Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Speed Drivers - pytanie

Odpuść sobie , lepiej City Drivers , Speed jezdzą tylko właściciel i 2 koleżków jego reszta dostaje mało kursów .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odradzam pracy w Speed , tam sa układy rodzina jezdzi my staimy . Ide na taxi legalnie jezdzić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa to samo co opti czekasz 3h by zrobić kurs za 15zł i 15km 7 km dojazd i 10 tys kary jak zlapie inspekcja
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak już chcesz jeździć to zarobisz lepiej robiąc licencje pójdziesz do asa /dajan/komfort tam na brak zleceń nikt nie narzeka kokosów nie ma ale te 2000 na czysto zarobisz w same weekendy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Same weekendy to ja w City Driver na czysto mam 4200 ok.Dajan i Komfort to upadają firmy.Podobnie do City Driver jest w Anie tylko tam są dyżury.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam porównanie Asa z City Drivers. W City mają wiecej kursów. A w nocy to As ma przestoje,a w dzień gdzie było dobrze pogorszyło sie. Jak As nie zredukuje ilość kietowców to sie nie polepszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opowieści amatora kwaśnych jabłek:))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam Speed Drivers .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?