Tort urodzinowy gdynia kto wykona?

Witam
Poszukuje osoby, która podejmie się wykonania tortu urodzinowego . Termin na czwartek wieczor ewentualnie piątek rano. Najlepiej z dowozem na terenie gdyni .

kamika11@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort urodzinowy gdynia kto wykona?

napisz do MamaMarty - może ma wolny termin? http://www.facebook.com/TortyMoni?ref=hl
http://forum.trojmiasto.pl/?act=user&id=10950

Nie lepiej kupic w sowie lub dr. oetker? Robia tez na zamowienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie nie lepiej bo szczerze to już i sowa i deker się przejadły a mamy ochote na taki domowy tort

Nie masz gwarancji czy bedzie dobry, skoro nigdy nie probowalas a chcesz od obcej osoby. Sztuczne paczkowane kremy itp blee

To jak często Ty zajadasz się tortami że Ci się przejadły ,a tak serio to ja tez wolę z cukierni estetyczniejsze są .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta mysli moze, ze taniej, a to na to samo wyjdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zalezy mi aby tort byl domowy z naturalnych dobrych skladnikow a nie zadnych kremow z paczki i bez masy cukrowej czy marcepanowej . jakis durnych ksztaltow czy farbowanych figurek .zaoszczedxic tez nie chce bo niby na czym. poprostu szuksm kogos kyo zrobi mi tort dokladnie taki jaki chce bo nie chce kupowac tradycyjnrgo z cukierni.
a co do przejadania to akurat w moim domu ciasta typu sowa czy dekersa na stole niemal codziennie wiec poprostu sie przejadaja i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam upiec samemu śmietankowy na bazie mascarpone i bitej śmietany z truskawkami przepis polecam z mojewypieki,com prosty i ładnie wygląda i jest smaczny i bez sztuczności. robiłam juz chyba większość i nie są pracochłonne a pyszne. dwa michały statnio robilam z jej str i też nie był trudny.

lipunia swietna ta strona z tortami dzięki za namiary

Niestety nie miałam dostepu do netu przez kilka dni ze wzgledu na obłozenie pracą :)
Ale zapraszam w przyszłości. Z pewnoscią są to domowe smaki bez ulepszaczy :)
Smietanowe albo OldSchool jak mawiają moje kumpelki czyli z maślanymi kremami :)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?

Maliny - gdzie kupię świeże? (8 odpowiedzi)

Potrzebuję na sobotę świeże maliny... W którym sklepie na 100% kupię? Im bliżej Przymorza tym...