Nurkowanie z Trytonem (1) Polecam kursy nurkowe oraz wyprawy nurkowe z Trytonem. Kadra z ogromną... Iwona Dahab 2018 (1) Byliśmy z Trytonem w Egipcie po raz pierwszy, ale z całą pewnością nie... Grzegorz Dahab (1) Kilkakrotnie bralem udział w wyjazdach organizowanych przez C.N. "Tryton"... Przemek
Polecam!!!! (1) Polecam wszystkim, świetna organizacja kursów, rzetelne podejście do... Przemek Profesjonalizm (1) Profesjonalizm i serdeczność w jednym. Doskonałe nurkowanie w Dahab. Centrum... Andrzej Wyprawa Dahab 2018 (1) Jestem początkującym nurkiem z dużymi ograniczeniami fizycznymi.wyprawa była... Maciej Bukowski Nurkowanie z Trytonem (1) Gorąco polecam Tryton jako centrum nurkowe dla każdego, zarówno... Dawid Super nurkowanie (1) Tryton to bardzo fajna społeczność. Nurkowanie z nimi to zawsze radość i... Hanna c.n. tryton wyprawa nurkowa - polecam (1) Kolejna moja wyprawa z centrum nurkowym Tryton i kolejny raz ogrom... Anna Profesjonalizm poparty doświadczeniem (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo profesjonalnie i bezpiecznie przeprowadzone... Łukasz Kursy techniczne (1) Mega profesjonalizm, polecam. LukaszMa Kurs nurkowy Extended Range (1) To był profesjonalnie i sprawnie przeprowadzony kurs. Krzysiek ma dar do... Robert wspaniały wyjazd na safari Malediwy (1) Fantastyczny wyjazd :) Wszystko dopięte na ostatni guzik . Fajna łódka bardzo... Mariola Freediving (1) Fantastyczny kurs freedivingu. Odkryłem w sobie możliwości, o których nie... Marcin nurkowanie jak z bajki (1) Nie da się ukryć, że nurkowanie, to nie to samo co jeżdżenie na rowerze. Jest... Aldona Piestrak Polecam. (1) Świetnie zorganizowane kursy,profesjonalna kadra. Pozdrawiam Daniela... Artur Polecam (1) Serdecznie polecam centrum nurkowania Tryton- fachowa obsługa, doświadczeni... Michalina Kurs OWD (1) Właśnie ukończyłem kurs OWD na nurka. Moim nauczycielem był Wadym z CN... Michal Nurkowanie (1) Nurkowaliśmy z instruktorem . Ja i syn. Pomimo średniej wizury tor fajny a to... Patryk Nurkowanie w Zatoce (1) Zadziwiająco wzorowa organizacja wyprawy. Perfekcyjnie zorganizowane... Łukasz