Pomoc przy sprzedaży mieszkania (1) W sprzedaży mieszkania pomógł nam pan Marcin Szkolmowski. Dzięki niemu... Hanna Miller Niestety nie mogę polecić oddziału w Gdańsku, - (1) Niestety wspólpraca z agentem przebiegła nam fatalnie. Stale nie byłam w... Beata Kredyt hipoteczny (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pana Daniela Banasia – specjalisty ds.... Anna
Daniel Banaś (1) Serdecznie polecam Daniela Banasia , trafiłem do niego już drugi raz i nie... Dawid Polecam biuro Tyszkiewicz nieruchomości Gdańsk. (1) Polecam biuro Tyszkiewicz nieruchomości Gdańsk. Przede wszystkim chciałbym... Dariusz kupno mieszkania (2) Duża fachowość ze strony pośrednika Pani Barbary. Bardzo dobre podejście do... Bogdan Bardzo polecam (1) Z czystym sumieniem polecamy firmę, szczególnie Panią Aleksandrę Witka... Martyna Podziękowanie za owocną współpracę! (1) Z czystym sumieniem pragniemy podziękować za profesjonalną obsługę.... Bartłomiej Kredyt hipoteczny (1) Pan Daniel był bardzo pomocny podczas załatwiania formalności związanych z... Sylwia i Wojtek Biuro nieruchomości Tyszkiewicz Bytów (1) Polecam oddział w Bytowie w 100% a szczególnie Panią Wojak. W sierpniu... Agnieszka z Berlina Tyszkiewicz Nieruchomości Chojnice (1) Zdecydowanie polecam oddział w Chojnicach!!! Jak zawsze niezawodna,... Marta Deptuła polecam współpracę z p. Natalią Paszko z Tyszkiewicz-Nieruchomości (2) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, organizacji i szybkości działania p.... Magdalena Pani Natalia z Chojnic - godna polecenia (1) Miałam przyjemność współpracy z Panią Natalią z biura Tyszkiewicz -... Grażyna Polecam Pana Daniela Banaś (1) Mieliśmy z mężem okazję skorzystać z usług Pana Daniela Banasia, doradcą ds.... Paulina Warto zdecydować się na współpracę z tą agencją (1) Pani Sandra Kukowska wraz z innymi pośrednikami pomogli mi wynająć i sprzedać... Wanda Pani Sandra Kukowska - Godna Polecenia (1) Bardzo serdecznie polecam Panią Sandrę Kukowską, która jest świetna w tym co... Patrycja S polecam Tyszkiewicz Nieruchomości (1) To było moje pierwsze doświadczenie w życiu - kupno mieszkania, wniosek o... Damian Pomoc przy uzyskaniu kredytu. (1) Pomoc Pana Daniela Banasia w uzyskaniu kredytu hipotecznego jest nieoceniona.... Jakub K Genialne pośrednictwo kredytowe, bardzo słabe pośrednictwo w nieruchomościach (1) Gdyby można było oceniać osobno - pośrednictwo kredytowe i pośrednictwo... Niedawny klient Uzyskanie kredytu - Pan Daniel z Tyszkiewicz człowiek złoto- godny polecenia kazdemu (1) Nienaganne maniery, wewnętrzna charyzma oraz taka aura przyzwoitego człowieka... Robert