kasia wilton - ocena (2) Pan Piotr Żyliński z firmy Tyszkiewicz Nieruchomości był profesjonalny,... kasia wilton Jacek - ocena (2) Fantastyczna obsługa przy sprzedaży mieszkania, Pani Urszula Łojewska jako... Jacek Aleksandra |Gil - ocena (2) Współpraca z Panią Agnieszką Miglin była rewelacyjna! Cała transakcja... Aleksandra |Gil
Mateusz Kasyna - ocena (2) Bardzo Polecam biuro Tyszkiewicz, profesjonalne podejście, szereg uzyskanych... Mateusz Kasyna Mariusz - ocena (2) Bardzo polecam firmę Tyszkiewicz Nieruchomości w szczególności Panią... Mariusz Maciej Niecko - ocena (2) Profesjonalna współpraca z panem Andrzejem.Skutecznie i szybko przeprowadzona... Maciej Niecko Jaroslaw Kwasniewski - ocena (2) Na poczatku stycznia sprzedalismy nasza dzialke na Pomorzu dzieki wspanialej... Jaroslaw Kwasniewski Grzegorz - ocena (2) Wsyzstko ok, bardzo dobrze wykonany usługa Grzegorz MK - ocena (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Tyszkiewicz, sprawna obsługa. Bardzo... MK Joanna Maślij - ocena (2) Bardzo profesjonalnie i bardzo miło. Czuliśmy się bardzo zaopiekowani. Każdy... Joanna Maślij Paweł Szmigiera - ocena (2) Miałem przyjemność dokonania zakupu działki przy pomocy p. Andrzeja... Paweł Szmigiera Jacek Jażdżejewski - ocena (2) Wielkie podziękowania za profesjonalną obsługę na najwyższym poziomie. Pan... Jacek Jażdżejewski Alicja - ocena (2) Jestem b.zadowolona z pośrednika p.Andrzeja Leonowicza z Biura... Alicja Tomasz - ocena (2) Bardzo polecam biuro Tyszkiewicz Nieruchomości. Pani Liliana Szymańska w... Tomasz Łukasz Śmiałowski - ocena (2) Bardzo dziękujemy za fantastyczną obsługę przy zakupie mieszkania na rynku... Łukasz Śmiałowski Klientka - ocena (2) Bardzo dziękujemy Panu Pośrednikowi Andrzejowi Leonowiczowi za kompetentną... Klientka Tomek - ocena (2) Moja ocena jest z perspektywy współpracy z Panem Andrzejem Leonowiczem,... Tomek scypion202 - ocena (2) Nie jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją nieruchomości. Pobrali... scypion202 Szymon Kwiatkowski - ocena (2) Chciałbym szczególnie podziękować i jednocześnie polecić agenta, Pana Macieja... Szymon Kwiatkowski Mirosław - ocena (2) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Tyszkiewicz, a w szczególności z... Mirosław