Hydraulik pilnie potrzebny (6) Witam, Czy możecie polecić sprawdzonego i niedrogiego hydraulika - Chełm... Awodaleci sprzątanie po budowie (1) Czy ktoś korzystał z takiej usługi? Jak cenowo to wygląda i jak jakościowo?... asia Naprawa drobnego sprzętu AGD (1) Szukam punktu gdzie naprawiają miksery.Interesują mnie okolice Chełmu,... K.
stolarz- szukam!!! solidny i w dobrej cenie (4) poszukuje dobrego stolarza z gdyni (okolic) do zrobienia mebli do łazienki.... mamaLili szukam stolarza (6) dziewczyny może mąż bądź ktoś inny z rodziny którejś z was jest... olenka_21 Montaż drzwi z regulowaną ościeżnicą. (12) Witam, czy znajdę na tym forum fachowca, który zamontuje dwie pary drzwi... mgiełka Pilne - szukam wykonawcy łazienki Gdańsk-Chełm (9) - zabudowa k/g - kafelkowanie interesuje mnie jak najszybszy termin... Gdańsk Chełm stolarz / cieśla ... do zrobienia antresoli w kamienicy (2) Witam, poszukuję kontaktu na godnego polecenia stolarza / cieślę. Chciałabym... kati1m projektant kuchni poszukiwany (4) Jeśli możecie polecić kogoś kto zaprojektuje kuchnię bardzo proszę o kontakt... beata_gdansk taras nad garazem (2) poszukuje specjalistów do wykonania uszczelnienia tarasu nad garażem dom... sew Szukam klientów Fabryki Domów w Tczewie (35) Witam. Szukam klientów jak w tytule i kazdego kto miał jakies doswiadczenia z... marsik32@wp.pl Poszukuję ekipy remontowej do wykończenia mieszkania Borkowo (7) Witam Poszukuję ekipy remontowej do ; - położenia kafelek w łazience (... wojtek Gdzie tanio wykonam meble kuchenne pod zabudowę ? (5) Interesuje mnie zabudowa o wym wys 260 szer 144 gł 73 drzwi przeczuwana 2 x... Paweł szukam sprawdzonego solidnego kafelkarza ( i nie tylko ) (5) Potrzebuje osobe ktora "zrobi " mi łazienke ponownie , gdyz osoby... agnes zlecę wstawienie 3 szt drzwi wewnętrznych (7) łazienkowe 70 lewe pokojowe 70 lewe pokojowe 80 prawe ościeżnice stałe... Banino czyszczenie tapicerki (30) Może któraś z Was mogłaby mi polecić jakąś firmę czyszczącą? Macie coś... ajeczka Przeniesienie kaloryfera- szukam fachowca Gdańsk Chełm (3) Witam. Poszukuję fachowca do przeniesienia dwóch kaloryferów w bloku, jeden... Justyna Projekt pokoju z kominkiem (2) Czy możecie polecić jakiegoś nie drogiego projektanta ? Potrzebuję pomocy... sandi Szafy na wymiar - kto pomoże? (5) 4 miesiące mieszkam na Morenie i nadal na "kartonach". Trzeba w... mayka firma Sulima z Gdyni - proszę o opinie. (2) Zwracam się z prośbą do wszystkich którzy korzystali z usług dekarskich ww... Kinga