Monika - ocena (1) Bardzo się cieszę, że kolejne dziecko będzie uczęszczać do VLO. Jest to... Monika zadowolony rodzic - ocena (1) fajni, zaangażowani nauczyciele, dużo możliwości rozwijania pasji uczniów -... zadowolony rodzic Malgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce dla naszego dziecka. Pełen szacunek, cisza, spokój Malgorzata
AG - ocena (1) świetna szkoła, super społeczności i nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki AG Mb - opinia (1) Szkoła jest świetna. Mb Katarzyna - opinia (1) Wspaniała szkoła z fajną atmosferą. Doświadczeni nauczyciele zaangażowani w... Katarzyna anonim - opinia (1) Bardzo dużo zawdzięczam całej społeczności V LO. Po dwóch latach od... anonim Mat fiz inf 2020 - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Szkoła z niesamowitą atmosferą, pełna inspirujących i... Mat fiz inf 2020 Korepetycje, korepetycje, korepetycje... (1) Szkoła w żadnym stopniu nie powinna być zaliczana do szkół elitarnych. Chemia... biolchemiczka Mat-fiz to porażka (2) Plusem tej szkoły jest bardzo duży wybór dodatkowych języków, których można... Asia Serdecznie polecam! (1) Nauczyciele wymagający, co skutkuje w dobrych wynikach w nauce. Można się... JK Na pewno nie na biol-chem (2) Dopóki coś się nie zmieni w kwestii nauczycielki chemii odradzam ten profil.... . Z DALA OD V LO ! (3) Jestem tegorocznym absolwentem szkoły. Zdecydowanie nie polecam. Nauczyciele... Absolwentka Prawdziwa opinia ucznia VLO, pójście tam to największy błąd życia (2) przechodząc po kolei po punktach: Poziom nauczania - to porażka, jedyni... Uczeń Piątki Dobra szkoła z kilkoma wadami (4) Jak wiadomo jest to jedna z najlepszych gdańskich szkół w rankingach... ABC Bardzo polecam. (3) Z żalem opuściłam te mury, naprawdę jest to niesamowite miejsce. Pomijając... absolwentka xxxxxxxxxx (3) szkoła ma dobre wyposażeni, poziom nauczania jest wysoki. można tam sie... m ŻAŁUJĘ!!!!!! (2) To były stracone lata... Zgadzam się z poprzedniczką- gdyby nie płatne... Absolwentka NIE (2) Jeśli nie skończyłeś/aś dobrego gimnazjum to dla własnego dobra nie pchaj się... Ja Nikomu nie polecam! (2) Ta szkoła to stajnia dla olimpijczyków. Jeśli nie przyjdziesz do niej z... jam