zadowolony rodzic - ocena (1) fajni, zaangażowani nauczyciele, dużo możliwości rozwijania pasji uczniów -... zadowolony rodzic Malgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce dla naszego dziecka. Pełen szacunek, cisza, spokój Malgorzata AG - ocena (1) świetna szkoła, super społeczności i nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki AG
Mb - opinia (1) Szkoła jest świetna. Mb Katarzyna - opinia (1) Wspaniała szkoła z fajną atmosferą. Doświadczeni nauczyciele zaangażowani w... Katarzyna anonim - opinia (1) Bardzo dużo zawdzięczam całej społeczności V LO. Po dwóch latach od... anonim Mat fiz inf 2020 - opinia (1) Polecam serdecznie!!! Szkoła z niesamowitą atmosferą, pełna inspirujących i... Mat fiz inf 2020 Korepetycje, korepetycje, korepetycje... (1) Szkoła w żadnym stopniu nie powinna być zaliczana do szkół elitarnych. Chemia... biolchemiczka Mat-fiz to porażka (2) Plusem tej szkoły jest bardzo duży wybór dodatkowych języków, których można... Asia Serdecznie polecam! (1) Nauczyciele wymagający, co skutkuje w dobrych wynikach w nauce. Można się... JK Na pewno nie na biol-chem (2) Dopóki coś się nie zmieni w kwestii nauczycielki chemii odradzam ten profil.... . Z DALA OD V LO ! (3) Jestem tegorocznym absolwentem szkoły. Zdecydowanie nie polecam. Nauczyciele... Absolwentka Prawdziwa opinia ucznia VLO, pójście tam to największy błąd życia (2) przechodząc po kolei po punktach: Poziom nauczania - to porażka, jedyni... Uczeń Piątki Dobra szkoła z kilkoma wadami (4) Jak wiadomo jest to jedna z najlepszych gdańskich szkół w rankingach... ABC Bardzo polecam. (3) Z żalem opuściłam te mury, naprawdę jest to niesamowite miejsce. Pomijając... absolwentka xxxxxxxxxx (3) szkoła ma dobre wyposażeni, poziom nauczania jest wysoki. można tam sie... m ŻAŁUJĘ!!!!!! (2) To były stracone lata... Zgadzam się z poprzedniczką- gdyby nie płatne... Absolwentka NIE (2) Jeśli nie skończyłeś/aś dobrego gimnazjum to dla własnego dobra nie pchaj się... Ja Nikomu nie polecam! (2) Ta szkoła to stajnia dla olimpijczyków. Jeśli nie przyjdziesz do niej z... jam .. (1) jak dla mnie wysoki poziom, ale dlatego tu przyszłam. jezeli szukasz szkoły... jhk