WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

Hej wsyztskim.
Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh niech ktos mi cos powie na temat egzaminów z psychologii,ergonomii,socjologii,makroekonomii,i geografii turystycznej..Troche sie boje.Za duzo tego materialu.Cos tam kuje na pewno,ale na pewno nie bedzie to super duzo..:(
Helppp..Czekam na jakakolwiek odpowiedź od osob,ktore sie tam uczą,bądz uczyly..:/
Pozdrawiam serdecznie.
Najblizszy egzamin 5.02.2006r=( Załamka..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?

czy ktos wie cos o oegzaminach z tych przedmiotow czy niebarddzo???Bardzo prosze o odpowiedz pozdro

Ja mam juz to wszystko za soba-jestem na 3 roku... wiem tylko ze z socjologii byl to test uzupelnien (otwarty) tzn wpisywanie na kazde pytanie po 1 doslownie zdaniu, z psychologii calkowicie otwarty egzamin na wlasnych kartkach(piszesz co wiesz), zas z makro test jednokrotmego wyboru plus kilka zadan do rozwiazania... W porownaniu do kilku innych przedmiotow ktore bedziecie mialy na 2 roku bylky to egzaminy bardzo latwe,ale zalezy co komu lepiej wchodzi do glowy... Materialow niestety nie mam jak udostepnic bo nie posiadam skanera:-( Wiem ze ze wszystkixch tych przedmiotow egzamin byl tylko i wylacznie z materialu z wykladow i nie potrzebne byly zadne ksiazki,ani jednej nie czytalam na tej uczelni a jakos dobrnelam do prawie juz konca studiow...a z 1 roku mialam stypendium naukowe wiec mozna jak sie chce bez dodatkowych pomocy.Wystarczy robic notatki na wykladach... Wystarczyloby zebyscie pozyczyly od kolegow z uczelni notatki z wyk;ladow do skserowania.Nie rozumiem czemu tak pozno wam sie o tym przypomnialo... u nas wiekszosc jedzie na kserowkach od kolegow,ktorzy chetnie je uzyczaja bo jak tu ktos napisal jestesmy jedna wielka rodzinka:-) Az lza sie w oku kreci ze juz ta szkole koncze... dobrze ze jeszcze studia magisterskie:-) A teraz obrona i pisanie pracy czesc dalsza bleee:-( Trzymam za was dziewxczyny kciuki,wy za mnie tez trzymajcie.Pozdrawiam.Koleżanka z 6 juz semestru:-)

Aaa z ergonimii tez test a w niektorych pytaniach trzeba bylo odpowiedziec w 1 zdaniu... (ja mialam tylko notatki z wykladow,ale krazyly tez dodatkowe pomoce naukowe;-) ) natomiast z gegry test jednokrotmnego wyboru- wystarcza wykklady ale przyda sie tez umiejetnosc dobrej orientacji na mapie:-) bo mi np sie trafily ze 2 pyt spoza wykladu...

Siemka.
Dziekuje Ci za odpowiedz w ogole:)
A co do przypomnienia,nie to ze mi sie teraz przypomnialo,cos Ty;)Tylko ogolnie chcialam spytac jak to wszystko wyglada,przebieg egzaminu..
Notatki mam,takze ok,ale gorzej z nauka ergonomii w ogole nie wiem o co w tym chodzi:/Masakra..I ciezko mi to do glowy wchodzi..:/:(
Boje sie tez tej makro,to sa wlasnie dla mnie dwa najgorsze przedmioty..
Aha i jesli mozesz mi napisac,czy to sa wsyztskie testy otwarte?(oprocz psychologii)Bo tam wiem ze trzeba si enaprodukowac samemu..niestety..

Ehh..mam nadzieje ze choc troche bede mogla liczyc na pomoce naukowe..:/?
Pozdrawiam i gorace buziaki i abys tam wsyzstko pozaliczala i ukonczyla te studia na takim poziomie,jakim zechcesz,tego Ci zycze z calego serca:)
Wielka bussssska

Dzieki,no tak jak pisalam: psychologia piszesz co wiesz,nawet nie test otwarty a wyjmujesz kartke i piszesz jak w liceum:-) ,socjo test wlansie otwarty, ergonomia pol na pol otwarty i zamkniety ale jak pyt otwarte to odp w 2-3 wyrazachz tego co pamietam,nawet nie zdaniach( pamietam ze cos bylo o temperaturze w tylku pod pacha i w ustach bodajze,w tylku jest najwieksza) :-) beke mielismy z tego pytania... gegra test jednokrotnegow yboru a b c... makro tez plus kilka zadan do liczenia... Ogolnie zdecydowana wiekszosc w tej szkole to testy jednokrotnego wyboru- marketintg byl tylko i reklama wielokrotnego wyboru, oraz statystyka ,rachunkowosci finans i zarzadzcza, czy zarzadzanie operacyjne i historia sztuki to sa egzaminy otwarte,ale wszyscy przezyja to i Ty przezyujesz. Ja Ci powiem tak: cenna wskazowka:z kazdego przedm w tej szkole prawie sie nie uzcac tez zdasz jelsi Ci na stypendium naukowym nie zalezy,na te 3... ja sie ucze bo zalezy mi na kasie...ale sa takie 3 przedmioty w tej szkole-pogrom: rachunkowosc finansowa, zarzadcza i statystyka- z tego nijak inaczej sie nie da-musisz zakuwac i to ostro, bo inazcej wykladowcy Ci i tak udowodnia ze nie umiesz i nedzie zdawanie do bolu- u nas bylo z tego pelno warunkow nawet,a ja z fionasowej mialam poprawke jako jedyna w tej szkole:-) Wszystko pozostale to naprawde mnie masz sie czym przejmowac-wyciagaja za uszy oby tylko wszystko pozdawac a atmosfera naprawde jest super w tej szkole... jzu wiecej sie nastresujesz samymi wpisami niz egzaminem:-) Bo po wpis sie niestety czeka godzinami... oj czeka :-).... Wszystkio bedzie super,pierwszy roczek jest naprawde bardzo latwy-chyba najlatwiejszy... zreszta trzeci tez niegorszy gdyby nie ta cholerna praca do pisania( jak mi sie nie che:-( ) najgorszy 2-ale przezyjesz... pozdroofka:-) trzymam za Ciebie kciuki ,poradzisz sobie... a co do pomocy naukowych-heheh bys widziala jak u nas lawki wygladaly na ergonomii :-D albo jak wspolpraca kwitla na gegrze i historii sztuki :-D Z przedm jakie wymienilas wg mnie powinnas najwieksza uwage zwrocic na zakuwanie socjologii i makroekonomii, w reszcie sie pozradnie rozeznac i starczy... Trzymaj sie cieplutko:-)

Male sprosrowanie-oczywiscie nie mialam na mysliz e jako jedyna osoba w szkole mialam popprawke z finansowej a ze byl to jedyny prztedmiot jaki w tej szkole w ogole poprawialam... :-)

jestem na I roku i mam pytanie czy miałas makroekonomie z prof.Gawrycką jak wygląda u niej egzamin???

Bigggg thx za odpowiedz na prawde wielkie dziekuje:)
Podnioslas mnie torszke na duchu..Jitro mam egzaminy:/ ehh z pychologii ergonomii i angol jakis tam:/
Najbardziej jednak sie boje psycho i ergo ta babka jest straszna od psychologii:( nie wiem juz sama..:(
Buziaki pozdrawiam!!!
Jednak troszke na sciagi licze..A jak tam z pomocami u babeczki od tej nieszczesnej psychologii??

Jeszcze raz wielkie dziekuje Skarbek

No z psychologii to ja na szczescie mialam z facetem :/ ktory juz w tej szkole chyba nie wyklada.Dr Kulas sie nazywal... ale z tego co wiem ona ma podobne wymagania,jednak jak ze sciagami to naprawde nie mam pojecia :-(

Siemka..Ja juz pod 2 egzaminach..:(
Nie wiem w ogole czy zalicze psychologie,bo baba sobie poleciala rowno..
Poprzednim grupom dala takie pytania ze mieli odpowiedzi na jedno zdanie a czas pisania to ponad 45 minut.
Nasza grupa dostala pytanie ze odpowiedzi byly na pol strony jedna a mielismy na napisanie 25minut!!!
W ogole niewporzadku strasznie..Jestem cholernie zla,bo tak sie nie robi.
A najgorsze jest to ze wsyztsko umialam,pieknie sie nauczaylam..Caly czas pisalam,a ona nagle "prosze odlozyc dlugopisy,ten kto nie odlozy ma 1 w indeksie.
Zalamka..
Jak bede miala poprawke to..
A jestem tego pewna w 99 %
jaka to sprawiedliwosc..

:-( przykro mi strasznie... faktycznie to niewporzadku... ja na szczescie mialam afceta bardzo wporzadku a tej baby nie znam,jedynie znam ja jako dziekana ale juz zdazyla mnie wielokrotnie wkurzyc:/ Nie marrtw sie tak bardzo bo nawet jak objejesz zdasz za nastepnym razem.Jakos nie slysze zeby od poczatku istnienia tej szkoly ktos z niej wylecial,poprawki pewnie ze sie zdarzaja,nawet cala masa,ale warunkow jest niewiele a roku nikt nie powtarza...:-) Glowa do gory.Najwazniejsze ze umiesz.Ehh a ja juz mam niby ta sesje z glowy ale jutro sie roztrzygnie czy mam szanse na najnizsze stypendium czy nie a wykladowca jeszcze sie okreslil ze wpisy po 12... po 12 to dla niektorych 12:05 a dla niektorych rowniezs 17 i wez teraz siedz w tej szkole :/ grrrrr A ja jak skoncze ten semestr nie ide na magisterke a na pedagogike ropbic sobie 2 fakultecik ,w ktorym to zrobie magistra:-) Po 2 latach tej szkoly doszlam do wniosku ze czuje wielkie powolanie do pracy z dziecmi, jako nauczyciel lub przedszkolanka i tak wlasnie zrobie... a tu jelsi zrobie mgr to za iles tam lat... Nie moge sie jzu doczekac tamtych studiow:-) a tutaj jeszcze 1 sesja i obrona, a ja nie mam gdzie ksiazek do obrony zdobyc i moja praca stanela w polowie:-(

Siemka SKarbek.
Nie wiem w ogolejak to bedzie..Jestem wlasnie glownie o to wsciekla..ze umialam a nie mialam na to czasu,przez czyius kaprys:( bez kitu na to jestem wsciekla bardzo..
A Tobie zycze pwodzonka i dzieki wogole za slowa otuchy kochana jestes:*
Ps.Na jaki temacik piszesz pracke?Pozdrawiam buziaki

formy spedzania czasu wolnego dzieci i mlodziezy szkolnej w trojmiescie

Tiaa..Form jets duzo gorzej z przelaniem tego na kartke i w taki sposob aby sie komisjo spodobalo:/ powodzonka zycze SLonce:*:**:Buziakii
Będzie dobrze na pewnooo

A dzisiaj egzamin z geografii turystycznej...masakra=( ale zaliczylam psychologie z tego sie cieszę i nie mam poprawki!!!!=)))))
Nie wiem jeszcze co z ergonomią,bo wyników nie ma..
Dzisiaj ta nieszczęsna geografia jutro makroekonomia..to juz w ogole porażka..a 18.02.2006r socjologia=( matko..

Tryzmam kciuki i gratuluje pszchologii !!!!!Bedzie dobrze zobaczysz

czesc,

masz może jakieś prykładowe testy z makroekonomi?? też chodze do wstih we wrzeszczu i jutro mam egzamin z makro:(
pozdr

Wlasnie o to chodzi z enie mam zanych testow..ten facet w ogol enie jest normalny moim zdaniem..
Nic nie powie kompletnie..
Ja juz jestem nastawiona na poprawke doslownie..:/ i tez mam juterko ten nieszczesny egzamin z makro..
A TY w ktorej grupie jetses??

Jakcos to mam sporo materialow ogolnie i wsyztsko mam na kompie jak cosik to 5755590.Pozdrawiam.

Dzisiaj byl egzamin z Makroekonomi...
Jednym slowem porażka..=( koles dal kupe pytan bardzo duzo..na dodatek wieksozsc z ksiazki..mowil co innego (ze mamy nie uczyc sie z ksiazki tylko glownie z wykladow)..Na dodatek wywalil cala grupe po 15minutach,kiedy to egzamin mial trwac duzo dluzej..;( 50min.
Bo jakies barany zaczely sciagac..a powiedzial na poczatku ze jesli ktos nie umie na dzisiaj i nic nie napisze to lepiej zeby nie sciagal wtedy nie bedzie wpisywal do indeksow 1-ek;( a teraz gorzej byc nie moze..bo ani czasu nie bylo ani nic a ktos musial oczywiscie narobic..jezus..
do zobaczenia na poprawce;/

Ps.MAM TAKIE ZAPYTANKO-CZY MA MOZE KTOS PRZYKLADOWE TESTY Z SOCJOLOGII ALBO COS W TYM STYLU?BO ZA TYDZIEN JEST EGZAMIN A NIECHCIALABYM MIEC JUZ KOLEJNEJ POPRAWKI;( BYLABYM BARDZO WDZIECZNA..

Siemka Slonce
Sluchaj mam takie zapytanko,jak masz wyniki na internecie najczesciej,to co oznacza brak oceny?W ogole niby wszyscy maja ,a Ty nie masz?:/Bardzo prosze o odpowiedz czekam z niceierpliwoscia!!!Buzka pozdrawiam.

Brak oceny oznacza ze albo sie nie podpisalas i psor Cie nie ujal na liscie wynikow albo zgubil Twoja prace... bo na pewno nie ze nie zdalas bo wtedy byloby ndst. Radzilabym Ci isc to wyjasnic do wykladowcy na konsultacje:/

Kurcze bo wlasnie nie mam oceny a ta ergonomia nie jest zbytnio ciekawa..niechcialybm pisac tego syfu drugi raz:( w ogole juz wymiekam..tak mi psycha zjechala ze jutro jak tam wpadne to chyba nirmalnie nie zapanduje nad moimi nerwami..:/ podpisac sie podpisalam..na pewno nie wiem co bylo powodem tego ze nie mam tej oceny:( a co si dzieje z takimi najczesciej??Wiesz moze Sloneczko??Buzka pozdrawiam i czekam na odpowiedz..

MAKROEKONOMIA..
67 % ludzi oblalo..Okolo 300 osób..
Ktoś jeszcze ma jakies pytania?
COS TU CHYBA NIE TAK NIEPRAWDAŻ..?
POZDROWIENIA DLA PANA od makroekonomii..

NIE WSPOMINAM JUZ O DZISIEJSZEJ SOCJOLOGII..

hej masz moze notatki z socjologii na komputerze albo testy z socjologii ?mam poprawke za kilka dni mozesz mnie wspomóc dzieki bardzo pozdrawiam.studiuje na wstih zaocznie

w ogóle lip a bo jak dziobie to mam albo 3 albo 3+ a ci co się nie uczą( nie dziobią)mają 4 albo 5 taka to sprawiedliwość........a ponadto pracuje do póżna i co mam poradzić, nikogo nie obchodzi, że mam egzmainy, więc uczę się po nocach........jeszcze ta poprawka z socjologii załamka............nie wiem jak to będzie......Mam nadzieję, że będzie ok.Ja nie liczę na szczęście bo ono już dawno mnie opuściło i chyba tak szybko nie wróci...Więc mam nadzieję, że opatrzność zadziała i zdam.....tą poprawk e z socjologii......Pozdrawiam wszystkich. Jeśli macie jakieś testy proszę prześlijcie.....

jeśli ktoś z WAS MA JAKIEŚ PYTANIA Z SOCJOLOGII BĄDZ TEST BARDZO PROSZĘ. nIEDŁUGO POPRAWKA, BĄDZ JAKIEŚ PORZĄDNE NOTATKI NA KOMPUTERZE.pROSZĘ O PRZESŁANIE NA ADRES E-MAIL JAK NAJSZYBCIEJ.

słonko hej a masz może notatki na komputerze z socjologii?mam poprawke z tego przedmiotu jak cala ma grupa mozesz w jakis sposób wspomóc mnie?mój e-mail oreiro18@wp.pl będe bardzo wdzięczna dziękuje

Re:

No testy z socjologii by się przydały..;(

mam jeszcze pytanko..kiedy jest ta poprawka z socjologii??Bo nie moglam zaczekac juz na wyniki nie wiem na czym stoje..:( Bardzo prosze o odpowiedz.I zagladajcie tu czasem ludziska.Mozna sobie czasem pomoc nawzajem..Pozdrawiam

Nie mam notatek zadnych niestrety na kompie, wdszystko mam w zeszytach ale nie mam skanera zeby to zeskanowac,zreszta kazdy z tych zeszytow to jakies kilkadziesiat kartek notatek bo bylam wtedy na dziennych a na dziennych jak wiecie sie strasznie duuuuzo pisze... nie to co na zaocznych... Nie pomoge wam,bardzo mi przykro :-( A zaden ze znajomych ze studiow nie ma notatek? Na wyklady sie nie chodzilo czy co? Powinna wam starczyc wiedza z notatek,nic na egz poz anie nie wychodzilo

Ja juz wyslalam notatki.Mam notatki wsyztskie,ale wlasnie o to chodzi ze koles dal testy spoza materialu polowe pytan..Nie komentuje w ogole nie wiem co sie dzieje..Kazdy tak chwali,a tu coraz gorzej sie jednak robi i nie da sie tegi ukryc..:/
Testy z socjologii krazyly,tylkoe zstanawiam sie skad coniektorzy je mieli..Przeciez Pan z Socjologii ich nie rozdawal..:|

Nati napisał(a):

> Ja juz wyslalam notatki.Mam notatki wsyztskie,ale wlasnie o to
> chodzi ze koles dal testy spoza materialu polowe pytan..Nie
> komentuje w ogole nie wiem co sie dzieje..Kazdy tak chwali,a tu
> coraz gorzej sie jednak robi i nie da sie tegi ukryc..:/
> Testy z socjologii krazyly,tylkoe zstanawiam sie skad
> coniektorzy je mieli..Przeciez Pan z Socjologii ich nie
> rozdawal..:|

a przeslesz mi te pytania i notatki bo nie chcial bym oblac :D

4 marca o godz 8 ranow sali g-01

Kurcze ludzie jesli macie jakies tetsy na ta socjologie..Pomozcie innym dajcie znac cokolwiek..Kurde przeciez co Wam zalezy..:/
Wiadomo ze kazdy chce zdac aniekazdy ma znajomych na pozniejszych rocznikach i innych mozliwosci..:(
Juz nie mowie o placeniu z poprawki..a przeciez sami sie tam uczycie i wiecie jak jest..
Please o pomoc ja tez mam poprawke z socjologii sporo osob ma..
Bądżcie ludźmi pomóżcie innym i nie myślcie tylko o sobie..Bo tam większosc ludzi na tej uczelni własnie taka jest..Byleby tylko oni dobrze napisali.Postawcie sie na miejscu innych..Pozdrawiam

Ja tam do tej wiekszosci nie naleze. Wierz mi ze gdybym tylko miala jakies testy... od razu bylyby w necie ale nie mam no :-( Tak chcialabym wam pomoc i dupa:-((((((( Przykro miz e taka jest sytuacja jaka jest,a na dodatek ja mialam chyba z kims innym akurat socjo jak widze- bo z prof Synakiem :-) i mialam u niego za pierwszym podejsciem jako jedna z nielicznych na roku 5 !!!!!:-) Ten wasz to nawet nie wiem co za jeden :/ wiem tylkoz wygladu ale jak widze jak jest to wam wspolczuje. Zreszta ja z niczego nie mam testow. Tu tez jestem jedna z nielicznych, polegalam tylko na rozumku cale studia. Nigdy poza 1 pzremdiotem nie robilam sobie sciag, i nie mialam wczesniej zadnych testow. Moze z 2 przedm wpadly mi w rece ale nawet nie kserowalam, pozyczylam od znajomychz roku na przerwie przed egz zeby tylko przeczytac i tyle je widzialam... Sama sie podziwiam ze tylko wkuwajac i bez sciag i gotowcow oraz testow koncze ta szkole a teraz bronic bede juz pracy:-) Fajne uczucie wiedziec ze sie wszystko robilo uczciwie. ale na stype zasluzylam tylko na 1 roku, a teraz sie zobaczy... :) Pozdro. PS A od pazdziernika drugi fakultecik jabadabaduuuuuu:)))))))))))))))))

Co do tych testow z socjologii..to podobno te co krążył to byly calkiem inne niz na egzaminie..wiec nie wiem juz sama jaki w tym wsyztskim jest sens czegokolwiek robienia i czegokolwiek zalatwiania i starania się..:/
Ide sie uczyc..Nie wiem mam nadzieje ze zdam,bo jak nie zdam to bedzie moj koniec na tej uczelni.Nie stac mnie na poprawki..I tak juz zdzierają wystarczajaco duzo pieniedzy..
Żalosni ludzie..

widze że wszyscy szukają tego samego ja tez potrzebuję testy na socjologię jakbyści coś dostali to prześlijcie rowniez do mnie ok

Ta..jasne tutaj szybciej sie doczekasz własnej smierci niz czekania na testy..a juz na pewno kazdy Ci je da:)
Daj spokoj..Na co Ty liczysz..na wode po ogorkach?
Na WSTiH nie ma soldarnosci..To jedna wielka loteria po 1 ma oblac tyle i tyle osob i tyle oblewa.
Po drugie jesli chodzi o solidarnosc pomiedzy studentami..rowniez jej brak
Umiesz liczyć-licz na siebie..
Ja to co mialam wyslalam,kazdemu kto chciał.
Znam osobiscie osobe ktora byla w posiadaniu tstow z socjologii a tekj osobie przesylalam wsyztskie materialy.ona nawet nie raczyla.Powiedziala ze miala testy dopiero jak zdala za pierwszym podejsciemm..
Zalosni sa tacy ludzie..Wspolczuje im i mam nadzieje z takim podejsciem daleko nie zajdą..
Pozdrawiam
A jutro poprawka z makro..myslicie ze ktos komus cos przesla nawet jesli ma..?Watpię..

Masakra..egzamin z makroekonomii to jakis koszmar w ogole ta uczelnia..te same odpowiedzi sie ma co kolega zlawki-kolega zdane na 4+ a Ty oblewasz..co za chamstwo w ogole!!!!
Mam dosyc tej szkoly..Oblana poprawka z makro..teraz warunek..
Kto wie moze jak wyglada to u Pana Blocha..?
Co z kretyni wykladaja na tej uczelni..

Macie pecha do wykladowcow,ja mam zupelnie opdwrotne zdanie ale przedm mialam z innymi wykladowcami :/ i takich przebojow nie mielismy:/ skoro u nas jakies 70% roku na 1 roku mialo stypendia naukowe... to ja juz nic nie kumam :-( Ja akurat mialam 3,5 z makro ale u Rzeczyckiej i to byla jedna z najgorszych ocen na roku:/ Malo kto zwykle cokolwiek oblewal... z OiZ troszke bylo ale tych ktorzy zlewali sobie wyklady... u nas pogromem byla jedynie statystyka na 2 roku :/ porazka oraz obie rachunkowosci. nie uwazam zeby reszta pzredm byla ciezka do zdania... wiec wy macie naprawde dziwych wykladowcow i pecha do szescianu:/ znam wprawdzie osoby rok nizej ktore mialy z tymi wykladowcami co wy ale i tak pozdawali,jak nie w 1 trerminie to 2 bez problemow... moze nie na 5 ale na 3 spoko...hmmmmmmmm

Ja to juz wogole nie komentuje..sama tez oblalam makro drugi raz..mam serdecznie dosyc tej uczelni..obleje sie drugi termin u P.Blocha i podchodzi sie do kolejnego a kolejny jest platny..(slyszalam ze u niego sie nie placi) to zegnajcie studia..nie stac mnie na warunek za 350zl..i oplacanie studiow kiedy to rata obecna wynosi 620zl..zalosne zenujaca szkola..i takie pieniadze przesuwaja o 2tygodnie..sa to jednak duze pieniadze..

Przykro mi;-( Moje zdanie na temat tej uczelni jest zupelnie inne:/ Ja sie jeszcze tak nie nadzialam. Wrecz pzreciwnie, caloy pierwszy rok mi sie zwrocil poprzez stypendium 400 zl miesiecznie... teraz zkolei najprawdopodobniej tez bede miec ale nizsze. Nie naleze wierzcie mi do kujonkow ani zdolniachow.Poprostu trafilam fartem na wyklaowcow- bo uczyc sie jednak trzeba bylo, nie tak jak w niektorych niepanstwowych zlewka, ale sciag nie robilam. Przykro mi slyszec ze moi mlodsi koledzy ze szkoly maja takie pzrewalki :/ A 350 zl fakt-kawal grosza:/ tez by mnie nie bylo stac:/ Piereszy raz slsyze ze ktos ma szanse wyleciec z tej uczelni- bo jak dotad nawet nie wiem czy ktokolwiek jzu wylecial... chyba ze sam zrezygnowal na wlasne zyczenie bo np zmienial szkole na UG, ale z zaliczonym rokiem tutaj. Ja juz nic nie kumam...mam tylko 1 zastrzezenie: mianowicie szkola podaje ze sami zalatwiaja praktyki ktore maja nam pomoc znalezc zatrudbienie.G prawda,sama sobie musialam zalatwiac a pracy jak nie mialam tak nie mam. Wszystkich g obchodzi czy odbylam praktyke zawodowa czy nie, dla pracodawcy istotne jest czy pracowalam dlugie lata w recepcji czy biurze podrozy a nie praktyka parutygodniowa ktora kompletnie nic nie daje... ciezkie jest zycie szukajacych pracy :-( Dobrze ze maz pracuje bo nie mielibysmy nawet za co studiowac:-( Dzisiejsze studia to katastrofa:/ Kasa kasa kasa... ale gzdie ja zarobic? ;-(

Ja tam w ogole tego nie komentuje..to jest makabra..co to sie dzieje na tej uczelni:/ na dodatek jeden wielki syf w dziekanacie indeks moj zginal żałoba!!!

Moj tez ginal w minionym roku ale to w dziennym dziekanacie na dziennych studiach :/ a karta juz 2 razy... na zaocznych sie okaze bo wlasnie go oddalam do rozlizcenia :/

Ma ktos moze jakie materialy na makro??Jest ostateczny termin poprawkowy..tragedia doslownie.Mam serdecznie dosyc tej uczelni:( Jak to obleje to juz koniec:(Please jesli ktos co wie o tym egzaminie sobotnim napiszcie:( Pozdroofki

ale temat szeroki, szkoda, ze nie wpadlem tutaj szybciej, ja tez jade na pierwszym roku zaocznych i powiem szczerze, ze dla mnie tu jest super
egz. to naprawde banal
ergonomia - kto byl to widzial jak to wygladalo
psychologia - minimum wiedzy + sciagi i ciezko bylo oblac
socjo. - ciezkie ale do zaliczenia bo to tylko test wyboru, maly i jednokrotnego wyboru
geografia - tutaj lipa bo 300zl. w plecy
makro. - za 3 podejsciem :D (dzieki Bogu dal 3 termin bo byloby 600zl. w plecy na warunkach)
pozdro. dla wszystkich z WSTiH, teraz drugi semestr i nowe wyzwania :D

Ja tez mam 300zl w plecy:/ warunek z makroekonomii nie wiem skad to wezme,ogolna kicha na dodatekte rarty mnie przerazaja uz,nie wyrabiam po prostu z oplatami:( Pozdrawiam wsyztskich.Buziaki:*

Cześć Wam wsyztskim.Sluchajcie kto ma warunek z makroekonomii?:/Dajcie znac na maila.Pozdrawiam buziaki trzeba sie za to jakos zabrac..ale kompletnie nie wiem od czego zaczac:( pozdroofki czekam naodpowiedz pilne :(

Madzia3 napisał(a):

> Masakra..egzamin z makroekonomii to jakis koszmar w ogole ta
> uczelnia..te same odpowiedzi sie ma co kolega zlawki-kolega
> zdane na 4+ a Ty oblewasz..co za chamstwo w ogole!!!!
> Mam dosyc tej szkoly..Oblana poprawka z makro..teraz warunek..
> Kto wie moze jak wyglada to u Pana Blocha..?
> Co z kretyni wykladaja na tej uczelni..

Odpowiedź:
Jestem na 2 roku i miałam z Panem Blochem makroekonomie a teraz mikroekonomie i zdałam za 1 razem... Facet w porządku potrafi wytłumaczyć a na egzaminie, jeśli ktoś chodzi na wykłady to pisał prostszy egzamin i miał fory, a jak nie to pisał normalny trudniejszy egzamin ale i tak dużo zdało a mało osób oblało, więc nie jest źle u tego Pana!!

siemka wam wszystkim walsnie sie zastanawiam nad pojsciem na ten kierunek ale sie zastanawiam czy ejst po tej szkole jakas przyszlosc gdzie mozna isc do pracy jest ktos kto skonczyl szkole ta:(??

oj wspolczuje tym, ktorzy maja warunek z marko, swoje droga kumpel tez ma i widze, ze sie nie przejmuje :)

pamietajcie drogie kolezanki, ze wszystko jest do zaliczenia, z makro to wiekszosc poleciala przez jakies patenty, ze dwa wpisy to znaczy, ze sie sciagalo (kumplowi polecial egz. bo odpowiedzial Engels :D na bank Wiecie o co chodzi)
ps. z jakich grup jestescie?

Ja jestem z grupki 112:)Buziaki a makro sie jednak troce boje,boje sie w ogole dac te 300zl na ten egzamin..bo jak bym oblala to bym sie chyba pochlastala:/ Pozdroofka

wlasciwie to natwet nie mam tego 300zl :/ nie chce juz nawte o tym myslec:(

Witam wsyztskich..SLuchajcie jest ktos moze,kto ma warunek z Makroekonomii??Macie moze jakies nie wiem przykladowe testy,informacje itd?Bardzo prosze o odpowiedz:(Boje sie vholernie..

hej
znajomy ma warunek z makro, byl ostatnio na konsultacjach i z tego co slyszalem, warto abys takze to zrobila, zawsze to plus u kolesia a i moze da sie przyspieszyc egz. i zaliczyc na konsultacjach jakis maly test a nie znowu wywalony egzamin w sesji (w ktorej i tak bedziemy mieli co zdawac)

Dziekiw ogole ze odpowiedziales na mojego posta:)Zrobie tak jak mowisz.Dzisiaj zlozylam podanie o warunek.Zobaczymy musze teraz z anim polatac.A powiedz mi jeszcze,czy Twoj kumpel musial odrazu odpowiadac jak przyszedl?:/ buziaki wielkie i dzieki bigggg

W ogole mam jeszcze jedno pytanko.Kto ma jakies notatki z ostatnich wykladow po sesji te mam na mysli.Bylabym bardzo wdzieczna na prawde bardzo,i rowniez zawsze pomoge,jak tylko moge.Jesli ktos ma bardzo prosze przeslac na maila czy cos.Jesli jest ktos kto pomoze oczywiscie.Bo wiem jak to jest.

Cześć, możecie mi coś napisac na temat egzaminów z ekologii i ergonomii? Jestem na pierwszym semestrze na WSTIH i za 2 tygodnie mam egazamin. Czy mozna ściągać, jak atmosfera, czy pytania z nieba? Z góry dziękuję

Z ERGONOMII NIE JEST TRUDNO..TESTY KTORE LATALY PO SZKOLE SPRAWDZILY SIE NA EGZAMINIE..
TAKZE NIE JEST TAK TRAGICZNIE.
PYTANIA SA ZAMKNIETE (ODP A,B,C,D)
WYSTARCZY PRZECZYTAC TESTY W KTORYCH JEST TROSZKE WIECEJ PYTAN I ZAPAMIETAM ODPOWIEDZI I NIEKTORE PYTANIA SA OTWARTE TO TROSZKE SIE NAUCZYC..
NIE JEST ZLE OGOLNIE;-)

Czy masz może te notatki z ergonomii? Mogła byś mi je wysłać na maila ?

Czy posiada ktoś z 2 roku dziennych licencjackich kiedy jest termin zbója dla osob które nie zaliczyły 1 koła u pani Myjkowskiej?

Sesja :(

Siemka ludzie z drugiego roku ratujcie!!! kto ma wykłady z doc. dr. Winiarski informatykę?? macie moze odpowiedzi na te 100 pytan na egzamin czekam pomóżcie.............................

czesc jestem na 2 roku egzamin z psychologi był dosyc ciezki ale jak dobrze usiadziesz to bedziesz mogła zwalać :) na geografii było bardzo cieżko facet chodził po auli bylo 10 pytań 10 minut na odpowiedz nic nie dasz rady ściagnoć przynajmniej w zeszłym roku tak było wiec bedziesz musiała troszke poczytac jesli chodzi o ergonomie to luzik pełen nie musisz się stresować kobietka wpiasała nam oceny bez egzaminu pozdrowienia i życze powodzenia

hej ma ktos testy z ubigłego roku z podstaw turystyki i jakies testy jakie byly mam egzmain w sobote i prosze o jakies wiadomosci w tej kwestii....moje gg 2334858 dzięki bardzo

Hej.

Kupię notatki z przedmiotów które zaliczyłaś.
Please odezwij sie do mnie.
Pozdrawiam.
Gosia R.