Re: WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY?
Dzieki,no tak jak pisalam: psychologia piszesz co wiesz,nawet nie test otwarty a wyjmujesz kartke i piszesz jak w liceum:-) ,socjo test wlansie otwarty, ergonomia pol na pol otwarty i zamkniety ale jak pyt otwarte to odp w 2-3 wyrazachz tego co pamietam,nawet nie zdaniach( pamietam ze cos bylo o temperaturze w tylku pod pacha i w ustach bodajze,w tylku jest najwieksza) :-) beke mielismy z tego pytania... gegra test jednokrotnegow yboru a b c... makro tez plus kilka zadan do liczenia... Ogolnie zdecydowana wiekszosc w tej szkole to testy jednokrotnego wyboru- marketintg byl tylko i reklama wielokrotnego wyboru, oraz statystyka ,rachunkowosci finans i zarzadzcza, czy zarzadzanie operacyjne i historia sztuki to sa egzaminy otwarte,ale wszyscy przezyja to i Ty przezyujesz. Ja Ci powiem tak: cenna wskazowka:z kazdego przedm w tej szkole prawie sie nie uzcac tez zdasz jelsi Ci na stypendium naukowym nie zalezy,na te 3... ja sie ucze bo zalezy mi na kasie...ale sa takie 3 przedmioty w tej szkole-pogrom: rachunkowosc finansowa, zarzadcza i statystyka- z tego nijak inaczej sie nie da-musisz zakuwac i to ostro, bo inazcej wykladowcy Ci i tak udowodnia ze nie umiesz i nedzie zdawanie do bolu- u nas bylo z tego pelno warunkow nawet,a ja z fionasowej mialam poprawke jako jedyna w tej szkole:-) Wszystko pozostale to naprawde mnie masz sie czym przejmowac-wyciagaja za uszy oby tylko wszystko pozdawac a atmosfera naprawde jest super w tej szkole... jzu wiecej sie nastresujesz samymi wpisami niz egzaminem:-) Bo po wpis sie niestety czeka godzinami... oj czeka :-).... Wszystkio bedzie super,pierwszy roczek jest naprawde bardzo latwy-chyba najlatwiejszy... zreszta trzeci tez niegorszy gdyby nie ta cholerna praca do pisania( jak mi sie nie che:-( ) najgorszy 2-ale przezyjesz... pozdroofka:-) trzymam za Ciebie kciuki ,poradzisz sobie... a co do pomocy naukowych-heheh bys widziala jak u nas lawki wygladaly na ergonomii :-D albo jak wspolpraca kwitla na gegrze i historii sztuki :-D Z przedm jakie wymienilas wg mnie powinnas najwieksza uwage zwrocic na zakuwanie socjologii i makroekonomii, w reszcie sie pozradnie rozeznac i starczy... Trzymaj sie cieplutko:-)
0
0