ZDECYDOWANIE JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!

No i w końcu się udało :)
Po długich staraniach które zaczęłam 7 lat temu w innej szkole, udało mi się zdać egzamin :) Ale to zasługa instruktorów Janusza i mimo wszystko Macieja:) Którym bardzo serdecznie dziękuje za wszytko:)
A szkole bardzo gorąco polecam i zachęcam wszystkich do skorzystania i ich usług bo naprawdę dopiero u nich nauczyłam się prowadzić samochód :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZDECYDOWANIE JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!

"No i w końcu się udało :)
Po długich staraniach które zaczęłam 7 lat temu w innej szkole, udało mi się zdać egzamin :) "

Tylko 7 lat i zdany egzamin i to nie zasluga wlasnej wiedzy i determinacji , tylko mimo wszystko instruktorow.

Prosze, zdradz tajemnice, jakimi trasami najszesciej podrozujesz, a bede Ci wwdzieczny do konca zycia. Tym bardziej, ze teraz nie chca refundowac niektorych lekow, a i dostanie sie do chirurga jest bardzo klopotliwe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurs zrobiłam 7 lat temu i wtedy tez podeszłam do 1 egzaminu, i na kolejny już się nie zapisałam, teraz trafiłam do ADJ i zapisałam się na kolejny egzamin i zdałam go, wiec nie musisz się obawiać że mnie spotkasz na drodze :)

No juz sie nie obrazaj. Twoj pierwszy post sugerowaj jasno, ze prawko robilas od 7 lat i w koncu sie udalo... Teraz wiem, ze bylo inaczej i juz sie nie obawiam ;-)
Gratulacje. Zycze wyobrazni i szerokosci na drodze

No spoko luz nie obrazam sie :)