Zdecydowanie Polecam

Z usług TSD Skorpion korzystałem wiele razy , większość kursów to kursy na lotnisko :

- Duży plus to CENA : Sopot -> Lotnisko 40 PLN , dla porównania powrót o tej samej porze z lotniska do Sopotu z korporacją taksówkarską , która akurat stała na postoju 123 PLN (83 zł RÓŻNICY!! )
- Umówieni ze mną na określony dzień i godzinę byli zawsze punktualnie
- Panie na infolinii bardzo sympatyczne i rzeczowe
- Kierowcy konkretni , nie wdający się w czasie kursu w jakieś niepotrzebne dyskusje jak to ma w zwyczaju wielu taksówkarzy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

ZDECYDOWANIE POLECAM

Po 7 kwietnia bedziecie mieli wiecej zlecen ,ale od klientow mundurowych
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ZDECYDOWANIE POLECAM

Zapraszamy to tacy sami klienci dla nas
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Re: Zdecydowanie Polecam

Kolejna opina napisana przez właściciela lub kierowce ,dobre kłamstwo 83 zł różnicy ,jechałem taryfa z Sopotu na lotnisko zapłaciłem niecałe 50 zł wiec musicie isc na terapie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

zależy ile kilometrów przejechał kierowca - dla przykładu jadąc przez miasto do wrzeszcza i dopiero słowaka do góry wychodzi nie całe 19km czyli łatwo licząc ~40pln, jeśli jechał natomiast przed brodwino i tam wskoczył na obwodnicę z karwin lecąc obwodową wychodzi niecałe 25km czyli Twoje około 50pln. Warto wsiadając spojrzeć na licznik kilometrów. Zawsze pozostaje taksówka ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Zdarzalo mi sie jechac przed podwyzkami trasa Brodwino - lotnisko, wtedy to bylo zawsze 42 zlote. Po podwyzkach pojawilo sie 55 zlociszy, i tak jest taniej niz u innych. Szczegolnie widac roznice jak jedzie sie w nocy, czy swieta. Ja polecam, do tej pory kazdy z kursow byl poprostu wykonany bez zadnych problemow.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6