Dobry Ortodonta (1) Witam, zamierzam założyć aparat stały, możecie polecić jakiegoś ortodontę?? puszka Dyżur weekendowy przychodni Dąbrówka - gdzie? (2) Witam Proszę o podanie nazwy przychodni prowadzącej weekendowy i nocny dyżur... Tomek Yasmin - gdzie najtaniej w Gdyni? (11) Witam, dziewczyny -gdzie w aptekach w Gdyni można kupić tabletki Yasmin... aglow
przychodnia w Witawie - czy warto tam się badać? (6) Witam :) Potrzebuję zrobić USG jamy brzusznej i zastanawiam się czy iść do... internauta26 stomatolog dla dziecka (2) Wiatm, poszukuję stomatologa dla 8 letniej córki, okolice... aa Wysoki poziom prolaktyna a odchudzanie (3) Witam, od 2 miesięcy odchudzam się jednak bez spektakularnych efektów przy... Kasia psychiatra (1) Poszukuje lekarza psychiatry, który nie ma problemu z wystawieniem zwolnienia... fiolka007 ORTODONTA - ile płacicie za wizytę? (5) Witam, Podzielcie się proszę swoją wiedzą, ile wydajecie na wizytę u... mag.kot Jakiego polecacie ginekologa w luxmed gdańsk? (1) Witam, jestem w 2 mcu ciąży i mam abonament w luxmedzie. Z pierwszym... truskawka1 operacja kręgosłupa- ile kosztuje? (2) Witam , interesuje mnie ile trzeba zapłacić żeby przyspieszyć operację... mała gdzie USG brzucha - 4latka (4) Muszę wykonać USG brzucha mojej 4-latce - mam już skierowanie ze swojej... ganara szuakam namiarow na dr Łapinska (4) dziewczyny wiem ze ona kiedys przyjmowala na beniowskiego.. nadal tam... bluagnes szukam grupy wsparcia dla A, B w 3miescie (6) anonimowych anorektyczek, bulimiczek, kompulsywnych. dla dorosłych, nie dla... svenka Lech BOLT (4) czy ma ktoś tel. kom. do tego lekarza - przyjmuje prywatnie na Cieszyńskiego... Aniapa KRĘCZ SZYJNY U DZIECKA - SZUKAM DOBREGO NEUROLOGA (3) Witam. Czy możecie polecić mi dobrego neurologa dziecięcego? Ewentualnie,... Kasia Pilnie poszukuję psychologa na NFZ (2) Najlepiej w miarę krótki czas oczekiwania na wizytę. Ktoś kto podniesie moją... Daria GASTROLOG w pruszczu (1) jak w temacie - szukam gastrologa w pruszczu, czy ktoś zna moze jakąś... aa USG PIERSI - pYTANIE (1) Witam, Czy ktos był na usg piersi u dr Marmołowskiej na Podbielańskiej w... grecja88 Ginekolog ;-) (6) Dziewczyny - gdzie w Gdańsku przyjmuje lekarz ginekolog na książeczkę rum... Asiek Laserowe usuwanie blizn (4) witam. 8 lat temu miałam wypadek samochodowy. Miałam kilka operacji i zostały... :(