GASTROLOG w pruszczu (1) jak w temacie - szukam gastrologa w pruszczu, czy ktoś zna moze jakąś... aa USG PIERSI - pYTANIE (1) Witam, Czy ktos był na usg piersi u dr Marmołowskiej na Podbielańskiej w... grecja88 Ginekolog ;-) (6) Dziewczyny - gdzie w Gdańsku przyjmuje lekarz ginekolog na książeczkę rum... Asiek
Laserowe usuwanie blizn (4) witam. 8 lat temu miałam wypadek samochodowy. Miałam kilka operacji i zostały... :( Lekarz proktolog (3) Dziewczyny potrzebuje namiar na polecanego proktologa -chodzi mi o wizyte... pmagdalena Gdzie przyjmuje ginekolog T. Antoniewicz (1) Witam, gdzei obecnie przyjmuje drAntoniewicz, przyjmował na jagiellonskiej w... Ala dentysta-okolice żabianki/oliwy/przymorza/zaspy (5) witam, szukam jakiegos fajnego dentysty/dentystki z tych okolic. naleze do... boli_ząb krioterapia skóry głowy (3) Witam wszystkich forumowiczów :) cierpię na nadmierne wypadanie włosów,... salabama psycholog dziecięcy-poszukiwany (3) Bardzo proszę o bezpłatne porady psychologa dziecięcego.W przychodni... mama Gdzie przyjmuje Andrzej Smoczyński (ortopeda)? (3) Wiem, że na Partyzantów ma prywatny gabinet. Kiedyś przyjmował w... Karcia_Gd Reumatolog (1) Poszukuje dobrego reumatologa najlepiej w Gdyni. Iwona ginekolog Grzegorz Napora (2) prosze o wszelkie opinie bedę bardzo wdzieczna ja Nietypowy przypadek - proszę o pomoc. (1) Zwracam się do Pana z prośbą o pomoc.W grudniu zgłosiłam się do lekarza... ja neurolog na nfz (3) możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza? jujka czy JULITA KRASIŃSKA wznowiła działalność? (1) Może orientujecie się dziewczyny? Podobno wróciladozdrowia i nadal pełni... Kasia nietolerancja laktozy (1) Witam. Czy może ktoś się orientuje - gdzie w Trójmieście mogłabym zrobić... Agata Diabetolog dr Łukaszewicz (3) Witam, czy ktos na forum wie, gdzie teraz przyjmuje prywatnie diabetolog dr... Magda POMOCY !!!!! PILNE BARDZO DOBRY ORTOPEDA I CHIRURG SZUKAM (1) HEJ SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY I CHIRURGA. W GDAŃSKU LUB OKOLICACH NA NFZ I... CzarnaLola Ginekolog (4) Proszę o doradzenie mi dobrego ginekologa(najlepiej kobieta) z okolic Oruni... K&K ortodonta (1) Hej, zastanawiam się nad wyborem ortodonty, czy może korzystałyście z usług... Maja