dr Leszek Mayer zakaźnik z Gduni (3) Chciałabym się dowiedzieć czegoś o tym lekarzu, może ktoś leczył u niego... agata usunięcie polipa macicy-gdzie najlepiej? (2) W którym szpitalu najlepiej usunąć polipa?Macie jakieś doświadczenia? kasia Gdzie w Gdańsku znajduje sie club fitnes dla kobiet?? (6) Mam pytanie-chcialabym zapisac sie na fitnes.Gdzie polecacie i moze jest... tekila28
Psycholog bezpłatnie w Gdańsku (3) Witam. Tak jak w temacie-szukam bezpłatnego psychologa w Gdańsku. Nie stać... kamlam_92 Uwaga Dukanowcy:) (8) Proponuję wątek w którym możemy się podzielić co, gdzie kupić będąc na diecie... Dukanka czy ktos byl na badaniu podoskopem? (1) ile kosztuje?gdzie bylyscie? czy bylyscie najpierw u ortopedy? dzieki kasia Symbiciort Turbohaler - co zrobić z niepotrzebnymi opakowaniami? (4) Posiadam 3 opakowania tego leku - Symbicort 160 +4,5 ważne jeszcze do lutego... fk Swissmed Ginekolog - kogo polecacie??? (9) Polećcie proszę dobrego ginekologa ze swissmedu. Dziękuję! gdańszczanka Gdzie wstawić korone porcelanową (1) Gdzie w Trójmieście można wstawić koronę porcelanową- dobrze, solidnie i nie... Ja dobry ortodonta/stomatolog (4) moze mi ktos polecic jakiegos dobrego i w miare taniego ? aguusiaaa usunięcie pieprzyka (2) Macie doświadczenie z lekarzami:maszk henryk, rytlewski ryszard, tosik piotr,... Asiunia niezalogowana czym wspomóc odchudzanie ćwicząc spinning ???? (3) Cześć Regularnie od 3 tygodni chodze na Spinning (minimum 3 razy w tygodniu).... Judyta nnt. Badanie holterowskie EKG... Gdzie? I za ilę? (1) Witam, Muszę wykonać badanie holterowskie, może podpowiecie mi Drogie... ` Silje Preis czy Diering - USG (14) Cześć, mam do Was pytanie. Niedługo będę szła na USG połówkowe i chciałabym... Anka dr Kwolek pilne ! (1) czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Kwolek? Nutka Usunięcie torbieli- jaki szpital? (7) Witam stwierdzono u mnie duza torbiel ( prawdopod. endo) w zatoce douglasa,... stokrotka Kto mi pomoże w walce z tłustymi udami? (9) Witam Mam problem. Na górze jestem dość szczupła, zaś uda to mój odwieczny... Katy endokrynolog (3) Czy moglby ktos mi podac namiary na jakiegos endokrynologa w Gdansku??? Tylko... Natewa Flora bakteryjna - ktos odbudowal? (2) Witam, od lat lecze sie na zakazenie bakteryjne pochwy. Ostatnio uslyszalam... Zalamana :( GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY (8) Mamy skierowanie do poradni gastroenterologicznej, ale może być też... Janka2