skręcona kostka (2) dziewczyny czy macie jakiś cudowny sposób na regenerację skręconej kostki? 3... winogrona7 żywność bezglutenowa w Gdyni, Rumi ? (2) Napiszcie, gdzie w Gdyni mozna dostać żywność bezglutenową? Tak żeby był... szukam... co zrobić z niepotrzebnymi opakowaniami tabletek antykoncepcyjnych? (12) Cześć, zakupiłam niedawno 4 opakowania tabletek creazette, ale skończył mi... Oleńka
gastrolog/gastroenterolog (1) Czy wie ktoś może jaka jest różnica między gastrologiem a gastroenterologiem ? Annika Dr. Nitkowski Ginekolog (13) Witam, Nie udało mi się wyszukać świeżych wiadomości na temat tego lekarza.... Iskierka28 DZIWNA CHOROBA- CZY KTOŚ MA POMYSŁ (6) Witam. Na forum jest wielu ludzi do których zwracam się z prośbą może ktoś... toivo Pu-erh z chromem (2) czy ktoś stosował tabletki herbatę Pu-erh z chromem jeśli taak jakie efekty?... Kleopatra Dolegliwości (2) Jest jakaś metoda - farmakologiczna na zabicie - całkowite wygaszenie popędu... dbig nnt. SPA/masaże (3) Pilnie poszukuję ciekawego,przyjemnego i przystępnego cenowo miejsca,gdzie... Eve Szukam dobrego NEUROCHIRURGA w trójmieście na NFZ !!! (7) Czy ktos może polecić ? zależy mi bardzo. Dziękuję. pomorzankaAnka ginekolog (4) witam zna ktoś numer do rejestracji w gabinecie do doktora Rybickiego w Rumi... aleksandra Usuwanie znamion (16) Czy ktoś się orientuję jak wygląda proces przez jaki przejść, żeby usunąć... gosiulek okulista dla os doroslej? (6) poleccie kogos dobrego z Gdanska! moze byc oczywiscie prywatnie! dziekuje z... piegoosek Znacie dobrego kardiologa ktory przyjmuje prywatnie? (2) Czesc :) Cos sie dzieje niedobrego z moim serduchem. Nie wiem czy to stres... Supsup Ginekolog przyjmujący w weekend (2) Dziewczyny, szukam ginekologa, który przyjmuje w soboty, niedziele -... Natalia Gorzki smak w ustach - ki diabeł?? (1) Od dwóch dni budzę się rano z wyjątkowym niesmakiem, uczuciem przykrej... niespodziewanie zgorzkniała czy ktoś mógłby polecić dobrego reumatologa? (3) jak w tytule, z góry dziekuję :) ja Szukam dobrego lekarza na nfz - dot. niedoczynności tarczycy (4) Witam u mojej mamy zdiagnozowali niedoczynnośc tarczycy... dostala... alicja 83 REZONANS MAGNETYCZNY !! (2) Czy ktoś z Was orientuje się gdzie w trójmiescie są naszybsze terminy na... pomorzankaAnka zespół rowka nerwu łokciowego (3) Czy ktoś leczyl się bądź leczy na zespółrowka nerwu łokciowego? Jak przebiega... ewe