nauka pływania - szybko (2) Witam was, potrzebuje szybciutko nauczyć się pływać. Czy znacie kogoś... a2-b2 Swiadczenie rehabilitacyjne (6) hej. moze ktos jest na takowym i sie orientuje? mi sie teraz na koniec... Risika6 SKÓRA TWARZY; gładka, bez zmarszczek i złogów tłuszczu, TAK !! (2) Odtłuszczenie skóry twarzy, to warunek, żeby była gładka, to FAKT. Aby... Tamara Quinn
Neurolog od padaczki (2) Witam, szukam dobrego neurologa w Gdańsku, który specjalizuje się w leczeniu... Piotr Płytki krwi ręcznie (1) Witam, czy wiecie może gdzie w trójmieście robią płytki krwi ręcznie, tzn pod... aqnesQi opinie o lekarzu K. Niezgoda (2) Czesc dziewczyny. czy mozecie podzielic sie opiniami o lekarce Kasi Niezgoda... Krystynka GOSTYŃ MLEKO ZAGĘSZCZONE Z BŁONNIKIEM - LEKKIE GOSTYŃ MLEKO ZAGĘSZCZONE Z BŁONNIKIEM - LEKKIE (2) czy myślicie, że serio pomaga? jola nielojalna piszę do Was bo jesteście najaktywniejsze:) (5) Hej dziewczyny, mam pytanko, trochę nie związane z forum,ale jesteście... irysek Aktualne opinie o ginekologach LUXMED GDYNIA (9) Widzę, że teraz przyjmują dr. Skarbek - Żurek, Orlińska i Wąsewicz. Muszę... Martek czy ktoś może coś powiedzieć o neurolog - Dorota Żelewska-Wróbel (1) jak w temacie - jakieś opinie?? ol Syrop o smaku cukru trzcinowego ? (3) Gdzie dostanę w Gdańsku syrop o smaku cukru trzcinowego ( taki do kaw czy... melefretete Dobry protetyk do wykonania koronki zęba Gdańsk - poleci ktoś? (2) Szukam sprawdzonego protetyka, który dość szybko wykona koronę zęba. Jakie są... Agusia:) Wyniki TSH i FT4 (ciąża- III trymestr) (6) Dziewczyny w poprzedniej ciąży niedoczynność tarczycy wykryto mi dopiero w... 31 tc ginekolog (1) który z tych ginekologów jest dobry? nie chodzi mi o prowadzenie ciąży..... nukaft leczenie kanalowe pod mikroskopem pilne! (9) czy ktoś leczył zęby kanałowo pod mikroskopem ile to kosztuje i gdzie w... nutka Co sadzicie o tych ginekologach? (7) Proszę o pomoc co sadzicie o tych ginekologach : Lesław Grundkowski , Lech... Sama Sanatorium Lesnik w Sopocie... (1) hej. szukam kogos kto chodzil tam na rehabilitacje... dokladnie chodzi mi o... Risika6 USG 3D/4D - gdzie w Gdyni? (1) Witam. Poszukuję gabinetu ginekologicznego w Gdyni, w którym mogłabym zrobić... KateZ DIETA KAPUŚCIANA (1) hej kto dolaczy? od dzisiaj zaczynam ...potrzebuje mobilizacji... podajcie... chudzinka GINEKOLOG PRYWATNIE I NA NFZ (3) Witam, czy zna ktos dobrego ginekologa który przyjmóje prywatnie i na NFZ??... gosiaaa