dobry pediatra z okolicy (2) Witam Jak widac po suwaczku niedługo zostanę mamą. Nie jestem jeszcze... kunegunda81 dr Kwolek (1) czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Kwolek? Nutka tabletki na odchudzanie (3) jakie sa waszym zdaniem najlepsze tabletki odchudzające ? Edzia
badanie osteoporozy (2) gdzie można zrobić badanie na osteoporozę z NFZ? misia Trzecia grupa cytologiczna (5) Czy ktoś miał 3 grupę wyniku cytologii, jeśli tak gdzie robiłyście wycinek... jaaaaaaaa unittron (1) Gdzie mogę znaleść w trójmiescie zabiegi magnetoterapii unittron? 68eluchna nazwijmy to zdrowie psychiczne... dokladniej: Zyciowa Trauma ;( (6) Jakis czas temu wprowadzily sie obok 3 studentki, odrazu jedna wpadla mi w... kinley depilacja laserowa (3) Szukam dobrego gabinetu, gdzie moza leserowo usunac nadmierne owlosienie z... awina szpital ceynowy w wejherowie - opinie (1) intereują mnie opinie dotyczące zabiegów laryngologicznych u dzieci... mama PILNIE poszukuje kontaktu do dr Raczkowskiej alergolog (3) witam pilnie szukam jak sie zarejestrować do dr Raczkowskiej numer 520 40 37... wercia83 JAKI JEST NAJLEPSZY DERMATOLOG W 3 CITY-POMOCY !!!! (9) ludzie POMOCY!!! Nie mam sily juz chodzic od lekarza do lekarza!!! Kazdy... ANIULA Zdrowie w Stylu Wellness (1) Znacie Drogi Utraty Wagi? 1. Droga Intensywnej Utraty Wagi 2. Droga... Sebek Znamiona usuwać czy nie????????????? (7) Witam Od lat nurtuje mnie w/w pytanie. Jak to jest ruszać to czy nie? Wiem,... axa USG genetyczne w Gdańsku (2) Witajcie, czy któraś z Was robiła ostatnio USG genetyczne (11-13 tydzień... LenkaKlosik szukam dobrego ortopedy (6) po 7 msc od porodu i przewlekłym bólu okolic kości ogonowej zrobiłam rtg i... ehhhh Dobry ginekolog na NFZ?? (1) Witam:) Mam 21 lat i szukam godnego polecenia ginekologa na NFZ :)::):) Który... XXX Czas oczekiwania na artroskopię kolana w pomorskim NFZ - macie jakieś doświadczenia ? (2) Czeka mnie taki zabieg i póki co kompletnie nie wiem ile będę musiała... Stef Gdzie najlepiej wykonują badanie HSG-drożność jajowodów? (5) Mam ogromny dylemat gdzie zrobić to badanie? Ponieważ ważna jest prawidłowa i... Marzena2 Grupa DDA - Gdańsk (3) Witam, Chciałabym prosić o polecenie mi dobrej grupy wsparcia DDA. Jeżeli... Nadia szukam dobrego laryngologa (9) witam:) szukam dobrego laryngologa z Trójmiasta, ponieważ chciałabym aby... Belinea28