niskie libido u mężczyzn (16) mala aktywnosc seksualna meza doprowadza w naszym zwiazku do kolejnego... evka23 lysienie plackowate (4) Chcialabym nawiazac kontakt z osobami chorujacym na lysienie plackowate. Ja... :) masaż coś takiego u nas ? (1) szukam prawdziwego salonu w okolicy Spotu który ma takie urządzenia... edzia-mx
Miastenia, znasz? (1) jak wielu Miasteników jest w trójmieście? U kogo się leczą? Bunia Serduszkowa herbata (6) Hej! Słuchajcie, planuje mojemu narzeczonemu kupić coś takiego:... Izka29 Dobry neurolog (2) Poszukuję dobrego neurologa do ktorego udam sie z badaniami, bylam u jednego... Marta oddam puphaston (1) w tytule ma byc puphaston moniol oddam puphaston (1) Oddam za paczke mokrych chusteczek jak w tytule puphaston, nie jest juz mi... moniol protetyk stomatologiczny (1) Witama zastanawiam sie nad pdjeciem nauki w tym kierunku. Czy jest to zawod... monmie e-papierosy (3) będzie krótko... nie pale więcej niż rok. nie palę z przymusu nie z dobrej... emi3city irydolog diagnoza ekspresowa na jarmarku dominikańskim (4) czy uważacie że warto ufać ich diagnozie? mi powiedzieli że mam uszkodzoną... wątroba Dentysta - Dentus (2) Witam serdecznie. Jestem zapisana do dentysty w Dentus na Dąbrowie. Trochę... Myszka usg bioderek noworódków i ortodeda dla dzieci (13) Czy w trójmieście znajdę dobrego ortopedę dziecięcego? Czy gdzieś można... krystyna profesjonalna opieka nad noworodkiem i kobietą po porodzie w domu (4) gdzie szukać? kamila prywatna tomografia (8) szukam namiarow na prywatna tomografie w trojmiescie i co najwazniejsze jaki... ameba Reumatoidalne zapalenie stawów (1) Od stycznia jestem na sterydach i co jest z tym zwiazane strasznie utylam ,... anka DOBRY GINEKOLOG GDANSK (2) WITAM KOCHANE POSZUKUJE DOBREGO GINEKOLOGA, KTÓRY TEZ PRACUJE W SZPITALU.... NOWa dr Ludmiła Piątek (1) czy któraś z was miała prowadzoną ciąże u dr Ludmiły Piątek? Ale chodzi mi o... kana Lekarz medycyny pracy (5) Witam;) Czy ktoś orientuje się może, gdzie w trójmieście można zaleźć... Michał K Badania krwi - gdzie najtaniej w Gdyni? (3) Witam. Muszę zrobić kilka badań, m.in. testosteron, hormony tarczycy,... trójmiejski