echo serca (4) Witam, czy może ktoś z Państwa orientuje się gdzie mozna zrobić echo serca? i... kasia Dobry ginekolog na kartę LIM w Trójmieście (3) Witam, czy ktoś mołgby mi polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży -... futuremum Ośrodki rehabilitacyjne w Gdyni (1) Mam skierowanie od lekarza na rehabilitacje,ale nie wiem który ma wybrać... Sandra
szukam stomatologa na Chełmie (3) czy ktoś może wie gdzie teraz przyjmuje dentystka Pawłowska. Do tej pory... kora psycholog/psychoterapeuta (2) Dzień dobry, może to głupia forma szukania kontaktu, ale... 2 tygodnie temu... M.S. PILNE POMOC - CHIRURG NACZYNIOWY (1) Witam! Kochane szukam dobrego chirurga naczyniowego w trójmieście lub... NOWa szukam dobrego i taniego stomatologa i protetyka (4) Poszukuję obydwu ponieważ wpierw muszę wyleczyć zęba kanałowo a potem zrobić... kaska jaroslaw sova- laryngolog (6) Prosze o opinie mira Beta hcg (1) Witam, czy jako osoba niepelnoletnia moge sie wybrac do szpitala na Zaspie na... Blair RTG + ściągnięcie gipsu, gdzie z dzieckiem? (1) Witam, bardzo proszę o pomoc. W sierpniu muszę udać się z synkiem na... Sandra Ortodontka Józefa Czajkowska (1) Witam, Poszukuje imienia i nazwiska pewnej ortodontki ktora pracowala w... moniii Ginekolog Adam Stancel (5) szukam informacji na temat tego lekarza, wiem że przyjmuje w Gdańsku -... marzena505 dobry ginekolog Gdańsk (4) tak jak w temacie. polecacie kogos? najlepiej kobietę, wiem wiem ;) ale mam... Melrose.com.pl Tabletki (6) Hej. Tak się zastanawiam czy któraś z was kupuje tabletki naraya? są to... carastis badanie kropli krwi (1) błagam może ktoś wie gdzie w trójmieście mogę dziecku wykonać badanie kropli... mała exmykehl d4 - dopochwowo czy doodbytniczo? (3) czy ktos stosowal i w jaki sposob? Lila ortopeda dziecięcy (16) Poszukuję bardzo dobrego specjalisty. Moją córkę bolą kolana. Czasami w nocy... madzia-16 POMOCY LEUKOCYTY-500 ERYTROCYTY-10 (1) ZROBILAM CORECZCE BADANIE MOCZU A TU COS TAKIEGO CORCIA MA 4 I POL MIESIACA... axelka REFLUKS (5) Po rtg przełyku u koleżanki wykryto refluks. Oczywiście bardzo się zmartwiła.... Tana usg piersi odpłatne (3) Proszę o namiary jeśli ktoś wie gdzie robią porządne usg i jaka cena gogoa