Milbemax i inne tabl.dla kota - gdzie kupie najtaniej (2) Hej, gdzie kupujecie tanio srodki na odrobaczanie kota? Chodzi mi o sklep -... Kicka Zaginiony kot (2) Czy ktoś nie szuka kota? Błąka się w okolicach Wyspiańskiego, widać, że... Kasia Przestańcie spuszczać psy że smyczy (2) Niektórzy się zwyczajnie boją np. małe dzieci Jula
Brak parkingow dla Kliniki Weterynaryjnej, Kielecka 22 (1) Jestem oburzona brakiem parkingow przed Klinika Weterynaryjna na... Majka Psie szaleństwo (2) Witajcie! Pewnie taki watek juz byl nieraz, ale nie moglam sie do podobnego... Poszukiwacze Psich Przygod Przygarniemy psa (2) Przygarniemy psiaka, płeć bez znaczenia. Najważniejsze, nie szczeniak, nie... Monika Kotka z amputowaną łapką i ogonem szuka domu (1) Kotka z amputowaną łapą i ogonem, z problemami kardiologicznymi szuka domu.... kotkaszukadomu.pl akity spacerują (1) Cześć, chciałbym pod tym tematem zapoczątkować rozmowy osób które mają lub... Awa Karin Wspólne spacery (labrador) (1) Witam, szukamy "współspacerowicza" dla naszego labradora (12 miesięcy).... Martyna Ferma lisów (6) Witam Poszukuje osób, które mieszkają w Kazimierzu i mają problem z fermą.... Lech FIFI - sunia ze zdunowic k/ sulęczyna (1) Poszukuję osoby, która przygarnęła brązowa sunię FIFI ze Zdunowic koło... BEA Szukam domu dla kotki (2) Z powodu obecnych uwarunkowań rodzinnych szukam domu dla naszej kotki... Beata Jasiszczak Sprawdzamy miejcsa (1) Niedawno robiłam rekonesans miejsc dla dzieci pod kątem kontaktu ze... maksa Szukam domu dla kota (3) Z powodu alergii dziecka jestem zmuszona poszukać dla naszego kota nowego... mama_alergika Znaleziono kocię (1) Po godzinie 19 koło Starego Maneża (Gdańsk Wrzeszcz) znaleziono młode kocię... Michał W wejściu nr 59 na plażę (Przymorze) zgubiłam psią piłeczkę ze sznurkiem. (1) Szczeniak tęskni. Inne piłki to nie to samo. Może ktoś znalazł i może oddać?... Ola Zaginął pies (2) Zaginął pies w okolicy Jankowa Gdańskiego gmina Kolbudy. Pies wabi się... Piotr Jutrowski Zaginą pies Rodezjan we Wrzeszczu (3) Zaginą pies Rodezjan w Gdańsku Wrzeszczu. Prosimy o pomoc 530505070 zaginą pies Rodezjan Hotel dla piesków ? (5) Czy ktoś moze polecić sprawdzony hotel dla piesków w trójmieście ew. Okolice.... Sopocianka Pomóżcie mi uratować koskie życie! (7) Kochani ,nie wiem już gdzie mogę się zwrócić z tą prośbą. Od dwoch lat... Joanna