dziekuje personelowi patologi ciazy i oiom noworodka

Bardzo polecam szpital na Zaspie! 31 12 2010 miałam cesarkie a poporodzie leżałam 6 dni na oddziale ginekologicznym. Myślę, że po takich przeżyciach mogę co nieco powiedziec o tym miejscu i uważam, że personel jest w pełni profesjonalny, miły i wykonuje swoją pracę z zamiłowania a nie z musu. Panie pielęgniarki to cudowne kobiety pełne empatii i zrozumienia. Szpital jest czysty i ma odpowiedni, nowoczesny sprzęt. Oddział neonatologii jest świetnie wyposażony i na miejscu - w razie problemów z noworodkiem nie trzeba go wieźć do innych szpitali. Moja córeczka po porodzie musiał być umieszczony w inkubatorze i mogłam do niego przychodzić kiedy miałam na to ochotę. Panie z oddziału poporodowego pomogły mi walczyc o to, żebym miała pokarm, bo po cesarce często nie ma. . Naprawdę dziewczyny nie bójcie sie rodzić na Zaspie - opieka jest rewelacyjna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:-)
Dzięki lekarza na oiom moja córeczka żyje i wraca do zdrowia polecam ten szpital . Dziękuje dr Krzysztofowicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: dziekuje personelowi patologi ciazy i oiom noworodka

Ja nie spotkałam tam jakoś tych "cudownych kobiet pełnych empatii". Bylo wprost przeciwnie .

Jedyna normalna osoba tam pracujaca to lek Krzysztofowicz (poprostu dobry człowiek). Reszta personelu nieciekawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0