pseudohodowla z ŻUKOWA

PRZESTRZEGAM! Nie kupujcie tam psa!Trzymają psy w klatkach, jest brudno... psy zaniedbane. Masakra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A zgłosiłeś sprawę do OTOZ? Należałoby zrobić tam porządek!! Może jakieś inne stowarzyszenie zajmuje się w Żukowie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, zostało zgłoszone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta hodowla to z ulicy Legionów? Hodują tam Labki? Ktoś coś wie więcej na ten temat? A może już ktoś zgłaszał do OTOZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pseudohodowla, miejscowość Wyczechowo. Byłam, widziałam... dwie pseudohodowle obokk siebie, masa psów w typie rasy, psy w kojcach, smród... mam nadzieję,że coś z tym zrobią. Zgłosiłam to.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam może Pani mi napisac gdzie znajduje się ta hodowla bo jestem umówiona na odbiór pieska i zastanawiam się czy nie właśnie z tego miejsca

Byłam dziś w Wyczechowie i widziałam podobno prywatne schronisko czy to jest to miejsce o którym Pani pisze.Tam też sprzedają pieski. Schronisko wygląda jakby miało tylko rasowe psiaczki . Czy pamięta Pani nazwę tej hodowli i może dane tej Pani.Możemy wymienić informację.

Od kiedy schronisko prowadzi sprzedaż "rasowych" psów?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można wiedzieć skąd Pani kupiła??

Kupiła Pani tego pieska??

Ogarnijcie się, ludzie. Planujecie zakup rasowego psa za okazyjną kwotę i sami ten biznes nakręcacie. Pies z legalnej hodowli nie kosztuje 500 czy 700 zł. Gdyby nie masa chętnych na "taniego" pieska rzekomo rasowego, to by się to skończyło.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akurat tutaj cena jest w miarę adekwatna do rasy. Byłam na miejscu i Pani powiedziała, ze pieski trzyma w domu, a te klatki to hodowla sąsiadów i szyderczym uśmiechem. Dwa tygodnie po zakupie ostatniego pieska widzę ogłoszenie na OLX, ze dalej są dostępne szczeniak zaczipowany przez właścicielkę w 6tym tygodniu.. masakra! No ale ciesze się, ze go stamtąd zabrałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hej, a co to za hodowla? z jakiej ulicy ? albo jakie pieski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety ale nie da się dobrze dbać o 10 czy 15 dorosłych piesków, a w niektórych hodowlach jest ich znacznie więcej. Takie psy nie są przyzwyczajone do ludzi, nie chodzą na spacery i zwykle większość życia spędzają w kojcach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...