sala weselna Plaża - kurort na stogach

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
kto był kto bedzie miła? jakie sa wasze opinie na temat tej sali? i wiecie moze ile kosztuja pokoje? dzieki i czekamna odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala weselna Plaża - kurort na stogach

wstępnie byłam zainteresowana...ale sam budynek mnie przeraził;) i odechcialo mi sie wszystkiego...ponoc sala jest na max 80 osob... jak chcialam ja obejrzec to ciagle był jakis problem...
noclegi niby są na górze (nad salą) koszt 30-40zł.
ale ja o czyms takim nie marzyłam..zalezy co komu sie podoba dla mnie to ostateczne miejsce z tzw. braku laku...:)

a jest napisane ze sala na 200 osób bo sa jakies 3 oile dobrze wiem no rozumiem kazdemu sie podoba cos innego dlatego czekam na inne opinie bo moze faktycznie nie opłaca sie nawet jechac:/

Ja tam wprawdzie nie na weselu ale na Balu Sylwestrowym bawiłam się jakiś czas temu i bardzo mi się podobało!!!! Teraz wprawdzie zmienił się właściciel ale jeśli chodzi o salę to uważam , że jest ok .Pokoje na górze owszem może nie są jak w hotelu ale czyste i schludne.Więc uważam , że jeśli obsługa jest ok to miejsce fajne .Nawiasem moja kumpela planuje tam zrobić wesele.

dzieki za informacjie moze ktos jescze? i moze macie jakies zdięcia ? moj e-mail to kppk84@o2.pl

http://www.salabankietowa.ovh.org/?sala-weselna-plaza-kurort,67

to widziałam dzieki ale to mało jest tych zdięć dlatego chciałabym więcej :)

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...