trzeba się przekonać
Jakiś czas temu z polecenia koleżanki trafiłam na lekcję urody w Klubie Zdrowego Stylu Życia, gdzie dodatkowo dowiedziałam się, że mimo dobrego bmi poziom tkanki tłuszczowej w moim ciele jest alarmujący!- postanowiłam się tym zająć, umówiłam się tam na konsultacje żywieniową by sprawdzić w czym dokładnie leży problem. Wyznaczono mi program z suplementami, do których nie koniecznie byłam przekonana, raz, że wymagają regularności, dwa cena trochę pozostawia do życzenia jak na studencką kieszeń- ale jeśli się chce coś z sobą zrobić, to trzeba działać zdecydowanie. Weszłam na program i oprócz tego, że w przeciągu miesiąca zrzuciłam prawie 4kg z samego tłuszczu to pozbyłam się przemęczenia, nagle wystarczają mi 4/5h snu- dzięki czemu mam więcej czasu dla siebie i efektywniej pracuje :) jeśli ktokolwiek ma wątpliwości- to radzę się ich pozbyć- dziewczyna, która mnie prowadzi- stała się najlepszym motywatorem do pracy, darmowe telefony i spotkania na których cały czas dowiaduję się czegoś nowego i otrzymuję wsparcie- to duży plus tego miejsca