Fit Klub

Odżywki i suplementy diety

Gdańsk, Warszawska 100/U6

Magda - opinia (2) Wykupiłam z Grouponu ofertę Klubu na miesiąc. Nie chciałam jednak skorzystać... Magda Zadowolony..! (1) Przypadkowo skorzystałem z pomiaru i wyniki zaskoczyły mnie niestety niezbyt... Karol Zadowolona (1) Znalazłam Klub przez plakat, który wisiał u mnie w przychodni.Umówiłam się na... izabela
Zdecydowanie polecam!!! (1) Jak się okazuje, ta cała nagonka na suplementy okazuje się nie trafna...mimo,... Aldona Barańska trzeba się przekonać (1) Jakiś czas temu z polecenia koleżanki trafiłam na lekcję urody w Klubie... sceptyczna Zadowolona (1) W 3 miesiące na warsztatach zdrowego odżywiana schudłam 8 kg i 15 cm we... Gosia Witam (1) Ostatnio byłam na lekcji urody organizowanej przez Klub Zdrowego Stylu... Ewelina polecam. (1) Możecie tu pisać co chcecie, ale ciężko będzie opisać drogę do utraty praawie... b. strata pieniedzy (1) brak efektow a ceny produktow i wykwalifikowanie przedstawicielek... ninka Brak rzetelnego podejścia (1) Zostałam namówiona do udziału w pierwszym spotkaniu informacyjnym podczas,... yoa Justyna - opinia (1) Znacie może noworoczne postanowienia? Rzucę papierosy, słodycze czy schudnę?... Justyna Zastanów się! (1) Niestety, oczekiwania miałam inne, kiedy zaczynałam z nimi "przygodę". Pani... GallAnonim Kiedyś Zmęczona Teraz Szalona. (1) Z usług Klubu Zdrowego Stylu Życia korzystam dopiero miesiąc, dlatego nie... Marta Dla Tych, którzy próbują zrzucić a nie mogą - Jola (1) Witam, pisze do ludzi takich ja ja, którzy walczą od długiego czasu ze... Jolanta Rewelacja (1) Witam. Skorzystałam z wizyty w Klubie Zdrowego Stylu Życia z polecenia... Beata Alicja - zaskoczona ! (1) Witam;) Z oferty Klubu Zdrowego Stylu Życia korzystam drugi miesiąc. Jestem... Alicja ... (2) zdecydowałam się tylko i wyłącznie na wizytę gdyż Panowie robili pomiary wagi... %%% Jak najbardziej polecam Klub Zdrowego Stylu Życia (1) Witam, o możliwości wizyty na konsultacji żywieniowej dowiedziałam się z... Anna28 Olka - opinia (4) Nie jest to prawdziwa poradnia dietetyczna. Żaden prawdziwy dietetyk nie... Olka Klub Zdrowego Stylu Życia (1) Wykupiłam groupon na konsultację z rozpisaniem 60 dniowej diety, ale zanim... Marta