trzeźwy alkoholik szuka wsparcia

czesc, jestem Karol
jestem w trzezwosci o 3 miesiecy. Bylem na terapii w osrodku odwykowym Borowik. Czas spędzony tam byl trudny, ale najtrudniejszy jest czas po wyjsciu. Szukam znajomych, z którymi móglbym sie spotkac, pogadac. Powrót do życia nie jest łatwy. Oczywiście mam znajomych z terapii, ale są z różnych miejsc w PL.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Geografia nie jest przeszkodą. Są dostępne mityngi AA online.
Część mityngów "na żywo" jest również czynna, mimo "zarazy". Tu je sobie wyszukasz.
Możesz też kontynuować terapię, w jednym z ośrodków w Trójmieście (np. w Gdańsku na Zakopiańskiej) w formie spotkań 1-2x w tygodniu i to jest (poza korzyściami z samej terapii) też dobra opcja, aby poznac ludzi w podobnej sytuacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,
jestem pedagogiem resocjalizacyjnym i zawodowo jestem związana również z osobami uzależnionymi od alkoholu. Jeśli chcesz pogadać, pisz - patrycja.ped@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakos nie moge znalezc Twego profilu . Pozdro
Temat - alkohol

Moj email: romanmroz69@wp.pl

Napiszesz - Ok
Nie napiszesz tez -OK

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...