trzy żagle

Temat dostępny też na forum: Inpro
witam, mam pytano, czy ktoś kupil mieszk na tym osiedlu? jak oceniacie umowe? jestem ciekawa, czy cena, za ktora teraz mozna kupic mieszk, bedzie taka sama z dniem odbioru? czy np. nie dolicza nam za wzrost kosztow budowlanych itp? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: trzy żagle

Kupiłam tam mieszkanko:-). Wszystko zależy od tego jak masz skonstruowaną umowę. O dodatkowych kosztach budowlanych nie ma tam mowy.

dzięki za info, umowa już podpisana na mieszk w bud C :) także pozdrawiam sąsiadkę;)
faktycznie umowa nie przewiduje zadnych dod. kosztow i mam nadzieje, ze nie kruja sie tam zadne haczyki :))

Ja także witam :-). Będę mieszkać w budynku B. Mam już wyznaczony dzień odbioru mieszkania :-)

z ciekawości zapytam. odbiór mieszkania w terminie? czy coś się przedłużyło?
Pozdrawiam

Podpisywaliśmy umowę jako jedni z pierwszych, wtedy termin odbioru to byłm 30 wrzesień, ale znajomi kupili po dwóchmiesiącach i juz termin wpisywano 31 grudzień, więc właściwie w terminie :-)

dzięki za odp:)Pozdr

podłączanie kuchenek elektrycznych 50 zł 507-653-957

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...