turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

witam. czy wybiera się ktoś z trójmiasta do ośrodka Fala w Stegnie? czy ktoś może mi napisać jak tam jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

Hejka Eli,hejka inni,którzy jadą w najbliższym czasie do Fali.Wróciłam z sanatorium i bardzo jestem zadowolona.Zgadzam się z Twoją opinią całkowicie.Każdy może znaleźć,zapoznać bratnią duszę i to od nas zależy jak tam nam będzie.Warunki dobre,jedzenie dobre,w miarę czysto,rehabilitacja- super. Nie słuchajcie tych,co krytykują...bo to takie osoby,którym wszędzie coś nie pasuje.Jedyne nad czym ja ubolewałam to duża odległość do morza,by je codziennie widzieć.O15h kończyłam zabiegi i gdy doszłam nad morze już powoli robiło się ciemno,a ja uwielbiam robić zdjęcia.No chyba,że ktoś autem dojedzie,to będzie szybciej.Pozdrawiam tych,którzy byli ze mną i tych,którzy pojadą do Fali.Było dobrze,naprawdę dobrze. Kamila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj Eli zgadzam się z tobą było super mnie także podobało się Gabi
z tej strony chodziliśmy razem na spacery Janka Zosia ty i ja chyba o ciebie mi chodzi jak możesz to przyślij mi twojego maila to sobie popiszemy mam nadzieję że się odezwiesz POZDRAWIAM :)
GABRYSIA

Witam, ja jadę 21 II z Warszawy, może ktoś jedzie w tym terminie

witam
ja jadę 9.04.2013 także z ZUS-u. jestem z warmińsko-mazurskiego
pozdro Stasso

Własnie wróciłam z turnusu z Fali,było ekstra pod kazdym względem.
Ci co narzekaja niech siedza w domu.
Klimat tworzą kuracjusze,aż żal było wyjeżdzać.
Pozdrowienia dla wszystkich z grupy narządu ruchu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Kamila sprawdź pocztę. Pozdrawiam

Do Barbary:
Nie mam wiadomości od Ciebie.Albo niechcący skasowałam,albo pomyliłaś się w adresie.Proszę,napisz jeszcze raz.
e__kamila@o2.pl lub e__kamila@tlen.pl
Również pozdrawiam

Witaj Kamila. Zostawiłam ci wiadomość na emailu. Sprawdz pocztę. Zaczynasz pakowanie? Jeszcze mamy trochę czasu. Dużo zabierasz ze sobą ciuchów . Ja przesyłam pozdrowienia z mazur .

Witaj Barbaro.Jest to pozytywny stres-oczekiwanie na coś,czego się nie zna.Trwają przygotowania do wyjazdu,zakupy potrzebnych rzeczy itd.
Jak chcesz,napisz na emaila,który powyżej Ci podałam. Przesyłam uśmiech w ten pochmurny dzień.

Hej Kamila jak tam stres minął już ? Damy radę. Pozdrawiam .

Dzięki serdeczne gg za wyczerpującą odpowiedź.Skorzystam z tych informacji.Pozdrawiam

Witam wszystkich serdecznie i przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam.Ja jechałam z warszawy o 13-tej autobusem do elbląga,tam przesiadłam się szybciutko do drugiego autobusu który jechał do stegny W ośrodku byłam ok 19-tej.Jest kawałek drogi do ośrodka z przystanku pks ,ale jak już tam poznacie wszystkie sciezki to i ta wyda się niedługa.
Wysiadając na przystanku pks jest podany numer taxi,najlepiej dojechać...zapłacicie za taxi 13,...bilet z warszawy do elbląga 49,.a z elblaga do stegny 11,-Nad morze idzie się piekną drogą przez las...ok 1,6km.Zabiegi superrr,rehabilitanci teżżżż...reszta zalezy od was samych jak sobie zorganizujecie czas....wydaje mi się że szkoda tracic czasu na internet...tłumu z laptopami nie było spokojnie 3-4 osoby..pozdrawiam

Dla Barbary:
e_kamila@o2.pl

Witam. Napisz mi proszę swojego Emaila. Pozdrawiam

Cześć Arturze.Nie wiem,dlaczego jeszcze nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie z osób,które tam były.Ja jestem osobą,która dopiero tam jedzie 27stycznia...ale znam odp.Otóż internet jest przy recepcji (wi-fi). Cha,cha,no to ja już widzę tłum kuracjuszy z laptopami na kolanach przy recepcji.Pozdrawiam.

Re: turnus rehabilitacyjny 29-11-2012 w Fali w Stegnie

Witaj Kasiu.Napisz,proszę,jaki najlepszy jest dojazd z W-wy do Stegny,bo na coś się już zdecydowałaś?Ja jeszcze nie wiem,co jest w miarę wygodne,tanie i szybkie.Pomóż,jak już wiesz.Pozdrawiam serdecznie.

Dobry wieczór Barbaro! Nie wiem jeszcze czym pojadę.Chciałam pociągiem,ale b.drogie są bilety.Może pojadę z W-wy tanimi liniami autobusowymi. Cieszę się,że będzie ktoś w moim wieku.Jak możesz odpowiedz jeszcze, jaką rozrywkę preferujesz? Tam będzie duuużo wolnego czasu. Ja lubię spacery,tańce,rozmowy.Jestem abstynentką.

Witaj Kamila. Tak to jest mój rok urodzenia. Ja też pierwszy raz jadę do sanatorium. Jestem z Pisza .Jedziesz pociągiem czy autobusem ? Pozdrawiam .

Mam pytanka do gg,która wróciła niedawno z "Fali". Jak dojechać z PKP Gdańsk do Stegny,a stamtąd do "Fali"? Czy z ośrodka jest daleko nad morze i czy idzie się przez las?(różne są inf.).Jadę 27 stycznia. Twój optymizm niweluje moje obawy!!!Pozdrawiam

Witaj.Ja się wybieram. Bardzo to przeżywam,bo to mój pierwszy raz.Skąd będziesz jechała? Ja jadę pociągiem do Gdańska z W-wy.
W jakim jesteś mniej więcej wieku? W Twoim nicku jest mój rok urodzenia...czyżby Twój też?

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Zaostrzenie trądziku różowatego (3 odpowiedzi)

Czy u Was też trądzik różowaty potrafi nagle się zaostrzyć, nawet jak przez chwilę jest poprawa?

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...