turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

witam. czy wybiera się ktoś z trójmiasta do ośrodka Fala w Stegnie? czy ktoś może mi napisać jak tam jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: turnus rehabilitacyjny 05-11-2012 w Fali w Stegnie

przepraszam ,że pytam z kąd jesteś,ale czytam wasze opinie i dowiedziałam się z nich ,że ty masz turnus od 05.11 tak jak ja ,jezeli nie sprawi ci to kłopotu to proszę o odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ewo... mam zapytanie ,czy potrzebny jest gruby szlafrok po kąpieli w basenie czy jest zimno,a ty chodzisz na basen i jak wrazenia.....pozdrawiam i prpszę oodpowiedz w ramach możliwości.....

Re: turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

....

Dziś to chyba sufit mi na głowę spadnie :///// Zaczął się remont :/ MASAKRA!!!!!!!! Podobno jeszcze jutro ma tak być!! Pani w recepcji powiedziała, że nie ma szans żeby się przenieść :(

ja też mam turnus od 05.11, i siedzę i czytam różne opinie o ośrodku,czy ty się czegoś obawiasz,przeżywasz wyjazd bo on tuż,tuż. pozdrawiam

ja też coś koło tego 70 i troszkę. jade 5.11 na turnus.

Cześć.
tak już rezerwowałam pokój ale to było z 2 m-ce temu :-))
Jak przygotowania do wyjazdu?

Witaj Aga ,
cJeśli można wiedzieć to w jakim przedziale wiekowym jesteś "-)

jeśli możesz wejdż na gg , moje gg 11693903

super wiadomości :-)) Ewa masz może gg?

Nie ma sprawy :) już piszę :)) Jesli chodzi o wyniki i historię choroby to większość już jest tu na miejscu, ale ja wzięłam ze sobą i mój lekarz przejrzał wszystko. Lepiej mieć, na wszelki wypadek. Z zabiegami to jest różnie, zaczynają sie od 8.30 i z tego co się zorientowałam to sa nawet do 17.30. Ja mam wszystkie rano, a moja koleżanka zaczyna dopiero od 12.30. Basen fajny ale woda lodowata :/// Ja mieszkam w części B ktora jest mniej luksusowa i właśnie dzis zaczynają sie przeprowadzki bo będą remontować łazienki. W pokoju jest lodówka, ale nie we wszystkich. Z tego co wiem to ZUS jest kwaterowany w części B. Część A to dla prywatnych i tam są superowe warunki. Pokoje normalne, bez rewelacji ale standard wystarczający. Często z 2-osobowego robia 3-osobowy i wtedy jest problem bo robi się ciasno. Jeśli chodzi o przepustki to jak najbardziej można. Nie ma z tym żadnego problemu :))Aha jeśli chodzi o przyjazd to ja byłam ok 12 . Panie naprawdę dobierają wiekowo do pokoju.
Jeśli masz jeszcze jakies pytania pisz :) w miare mozliwości odpisze :))
Pozdrawiam

Ewo, dzięki za odp. ale sorki jeszcze pytanka:-)) czy brać ze sobą jakieś wyniki , historię choroby czy coś podobnego , do której są jakieś zabiegi , a basen ?...można korzystac kiedy się chce?Jak wyglądaja wyposażenie pokoi...,jest lodówka i gdzie w miarę lepszy pokój i o której być.:-)) i jeszcze jedno :-) można brac przepustki na weekend do domu ?.Jeśli nie przeszkadzam opisz mi proszę w miarę co sie da.Sorki ale jadę pierwszy raz:-) Pozdrawiam

Aha i jeszcze jedno, panie w recepcji starają się dobierać w pokojach osoby w podobnym wieku.

Hej. Internet wifi jest tylko w holu przy recepcji, ale ja mam swój i działa (biednie ale jest) Jeśli masz termin od 5-tego to jedziesz 5-tego, nie ma opcji wcześniej no i po co. A ze sobą musisz mieć rzeczy osobiste, kosmetyki, ubrania i nie wiem co tam jeszcze potrzebujesz ;) Aha, kostium kąpielowy się przyda. Normalnie tak jak na wyjazd ;)
Pozdrawiam.

W jakim czasie najlepiej przyjechać .Ja mam termin od 5-11 tj poniedziałek ,czy trzeba przyjechać dzień wczesniej i co trzeba mieć ze soba ?

Jaka jest rozwiązana sprawa internetu ?

ona yest niegrozna ,wykonuje tylko swoją prace,ale dziś czynniki ryzyka o 14,30 no może będzie tak samo jak z bhp.

Cześć , ja tez jade z okolic warszawy w tym terminie . Mam nadzieje że będzie tam lepiej niż czasem opisuja to byli kuracjusze. Rezerwowałas juz sobie pokój??Pozdrawiam

Jejku to faktycznie miałeś przeżycia. Tu na szczęście cisza spokój, chociaż sąsiedzi mi troszkę balują ale da się przeżyć :P Pan BHP rewelacja, a pani psycholog następna do odstrzału hihihi ;)

latem wykonywałem zlecenie w Śremie był z nami mój dobry znajomy,świetny fachowiec,ale to co si e działo w nocy to koszmar,masakra tylko przemysłowe stopery pozwoliły na sen.
Wolałem już nie ryzykować .a bhp rewelacja dowiedziałem się nic.

Inne tematy z forum

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (40 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

gdzie na masaż ciała w gdyni? (47 odpowiedzi)

może znacie jakieś miejsce, gdzie można się udać na masaż ciała. Jakieś niedrogie spa czekam na...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (153 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...