turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

witam. czy wybiera się ktoś z trójmiasta do ośrodka Fala w Stegnie? czy ktoś może mi napisać jak tam jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: turnus rehabilitacyjny 28.01.2011 w Fali w Stegnie

Jeju sam w pokoju??? Nudno strasznie :/ Lepiej w dwójce albo trójce :) Zawsze można kogoś dopasować :) Jak wykład z BHP??? Masakra, co za koleś :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wieczorami siedzę z wio na dole,a klucz mam jeden ale w pokoju jestem sam.

A dotarłam :PPPP U mnie juz 2 razy było sprzątane :)) Ogólnie fajnie i się nie nudzę, nie wiem gdzie Ty spędzasz czas, że się nudzisz hihi ;) Jedzenie hmmmm obiadu oki ale śniadanie i kolacja ciągle to samo (mielonka fuujjjj ;)) A kluczyki mam 2. Można zostawić kaucję (50zł oddają w dniu wyjazdu) i masz drugi klucz. A pokój w porządku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nnno yezdem sniadanie i kolacja bufet szwedzki w zasadzie taki sam rano i wieczorem,obiady ok.Nie bedziesz chodzil glodny,yest wystarczajaco duzo jedzenia.Pokoj juz mialem sprzatany.Duzym mankamentem jest jeden klucz na pokoj,jak za czasow komuny,jezeli pokoj jest 3-os to to yest duzy klopot. A nuda taaaaaaaka że szkoda gadać.Ale poza tym ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak już dotarliście to dajcie znać jak wrażenia ....

to tak jak ja wszystko na ostatnia chwile 28 listopada bede wyjezdzal na turnus, a 27 listopada jeszcze bede mial jakis egzamin pedagogiczny. i tak dobrze ze mi go przelozyli bo mialem miec 14 grudnia. ciekawe czy ktos oprocz mnie jedzie jeszcze na turnus od 29 listopada z krakowa lub okolic ??

dotarlaś.

Re: turnus rehabilitacyjny 05-11-2012 w Fali w Stegnie

Witam :-) jak przygotowania do wyjazdu ? Czy trzeba rezerwować pokój ? w jakim przedziale wiekowym jesteś ? Nie wiesz czy w tym ośrodku tzn w budynku jest ciepło czy trzeba się zaopatrzyć tylko w ciepłe ciuszki :-)

no prawie koniec i pracy którą musze skończyć i pakowania.

yeszcze nie zacząłem,musze coś skończyć pogoda mi to skutecznie utrudnia.

Ja już prawie ogarnęłam wszystko :) Tylko zimno ma być bardzo ://// ciepłe ubranka trzeba wziąć. Oby tylko ciągle nie lało :/

pakowanie czas zacząć.

O taaakkk :)) Kolega dobrze mówi :)) Nio i będzie czas zrobić "rozpoznanie terenu", żeby później nie błądzić :P A poza tym, trzeba odpocząć przed "wyczerpującymi" zabiegami ;))

jak tam byłem powiedziano mi abym był do południa najlepiej 10-12 a sobota,niedziela można się pobyczyć siorbnąć razem kawe poleniuchować pogadać itp,itd.

Chodziło mi o to czy TRZEBA być w piątek o jakiejś konkretnej porze bo mnie takiej informacji w ZUS-ie nie udzielono. Teraz dzięi Tobie już wiem nieco więcej. Zabiegi i tak pewnie od poniedziałku będą bo znam tylko 1 sanatorium gdzie rehabilitanci pracują w weekend. A ja nie chciałam się na początek turnusu od razu 2 dni nudzić. Ale jak mus to mus.
Dziękuję za wyjaśnienia.
P.S.
trafienie z kimś odpowiednim do pokoju to jak gra w Lotto
nie sądzę że terafię na kogoś 38-40 ;) i nie chodzi tu o rozmiar ciuchów

Zaraz zaraz LU... piszesz, że jedziesz w niedzielę? Mi kazali być w piątek i to tak do południa. Pan z recepcji powiedział, że jak przyjadę rano to większe prawdopodobieństwo, że trafię w pokoju kogoś młodszego ;) a nie już tylko ludzi w sile wieku :P Jednym słowem jadę w piątek i będę tam około 12. Byłam już raz w sanatorium i było tak, że od razu nas badał lekarz i przydzielał zabiegi. A kartę zabiegów i cały grafik dostaliśmy w niedzielę wieczorem. Nic sie nie martw ;)) Będzie wesoło. Zawsze można kogoś miłego poznać :)
Pozdrawiam :)

Hej :)
dzięki za odpowiedź :) zawsze to jakieś info.
A wiecie może w jakiej porze dnia najlepiej tam się zjawić? Lub od - do której , bo tak sobie myślę że jak jechać wieczorem tylko na noc a potem nudy w niedzielę...tzn czy nas zbadają itp. Zresztą nie wiem bo n igdy nie byłam na takim turnusie. Czym bliżej terminu tym jestem pełna wątpliwości.
pozdrawiam i do miłego zobaczenia

O internecie słyszałam to samo co sasza, jest w recepcji. Tylko tak się zastanawiam czy to ich sieć tylko tam odbiera, czy wszystkie (to znaczy np. Play czy inne neciki ;))

podobno yest w holu przy recepcji

Witam :)
Też jadę od 12 października. Czy wiecie może coś o dostępie do internetu?

Inne tematy z forum

Rezonans gdzie najlepszy sprzęt? (21 odpowiedzi)

witam czy ktoś informację gdzie jest najlepszy jakościowo sprzęt MRI? Nie chodzi już o cenę,...

Grupa wsparcia - odchudzanie (6 odpowiedzi)

Drogie dziewczyny (niestety mężczyzn pomijam, bo oni mają łatwiej), z racji tej, że mam słabą...

Ortopeda Marek Kołodziejczak - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Jestem zarejestrowana do ortopedy Marka Kołodziejczak w Gdyni na Pułaskiego. Może ktoś miał z...