turysta - opinia

To co podają to nie pizza tylko jakiś placek drożdżowy z serem, tak mi to miejsce polecano a tu porażka wybór pizzy marny, ciasno, wystrój jakiś taki jak by z przed półwieku ogólnie kiepsko, szkoda było stać w kolejce za czymś co nie było pizzą tylko jakąś porażką.
Prawdziwa pizza jest robiona przy kliencie na granitowym stole i cieniutkim cieście, po bułki drożdżowe z serem chodzę do piekarni a nie do pizzerii.
Wiem że ta alla pizzeria ma wiekową tradycje ale chyba komuna się skończyła i czas przejść na wyższy poziom robienia pizzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: turysta - opinia

No ale taka właśnie magia tego miejsca. Jadam tam od dziecka i kompletnie nic się nie zmienia - natomiast zawsze kolejki, kolejki i jeszcze raz kolejki, czy to w południe czy pod wieczór, ale pizza zrobiona w kilka minut.
Z uwagi na mało miejsca warto wziąć na wynos i zjeść w pobliskim parku na świeżym powietrzu.
Fajnie, że wiesz co będziesz jeść, nie zastanawiasz się pół godziny nad wyborem bo jest mały, a sos - mniam, nie znam drugiego takiego!

Jedno z naprawdę niewielu miejsc, gdzie nie potrzebują reklamy i to klienci gonią za pizzerią, a nie pizzeria za klientami.

Bez dowozu, mały wybór, mała pizza, malutki lokal - a jednak zawsze ja jak i chyba wielu stałych bywalców będzie tam jeść do końca życia :)

I ten dźwięk otwieranych pieców :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

turysta - to może lepiej jadaj w McDonalds albo w Pizza Hut. Tam jest baaardzo smacznie i same świeże produkty (z puszki i zamrażarki) a i wystrój jest stylowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogłaś iść obok do mąki i kawy.

ja sie kompletnie nie zgadzam z Twoja opinią-oczywiście jej nie podważam, każdy ma prawo do własnych odczuć.
Ostatnio zamówiłam jedzenie z pobliskiej pizzerii K. - na dowóz, pizza mega olbrzymia, ale i mega olbrzymi rachunek-ok. 50 zl.I wcale nie była tak pyszna jak w Zapiecku!!Zapiecek był wtedy niestety zamkniety (święta)...A jak zamawiam w Zapiecku-zawsze miło, szybko, nie drogo i przede wszystkim SMACZNIE!! Szczerze polecam :)