Pizzeria Gdynianka

Pizzerie

Gdynia, Świętojańska 65

Lukasz - ocena (1) Najsmaczniejsza Pizza w samym centrum Gdyni. Przemila obsluga oraz expresowy... Lukasz Alicja - ocena (1) Siła tkwi w prostocie i dobrych składnikach! Dla mnie gdynianka jest lepsza... Alicja tom - ocena (1) petarda zwłaszcza cebulowa tom
Bolek - ocena (1) Od zawsze byla i jest najlepsza Pizza w Gdyni. Bolek Sopot - ocena (1) Bajka!!!!!!!!!!!!! Sopot Tak - ocena (1) Każdy powie, że sentyment. Mi jednak ten pulchny placek bardzo smakuje.... Tak Maciej - ocena (1) Najlepsza pizza cebulowa jaką jadłem Maciej Jam - opinia (1) mega ciasto niezmienne od lat Jam Ania - opinia (1) Jak dla pizzę zwyczajnie przeciętna Ania Endrju - opinia (1) Super, pizza niezmienna od lat! Endrju juzew - opinia (1) Pizza specyficzna w formie, ale wyjątkowa w smaku. Jedyna w swoim rodzaju,... juzew Anna - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdyni w najdłużej działającej pizzerii Anna Marcin - opinia (1) najlepsza od lat, smak i ten sos to coś wspaniałego Marcin Magdalena - opinia (1) Tradycja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magdalena Gdynianin - opinia (1) Inna niż wszystkie,niepowtarzalna. Gdynianin OZ - opinia (1) Niepowtarzalny klimat i tradycja, zawsze smaczna pizza - bez najmniejszych... OZ Marek - opinia (2) Sentymentalne miejsce i to tyle. Propozycje niezmienne od lat i każdy kto... Marek Waldi - opinia (1) Od wieków zawsze taka sama - czyli bardzo dobra. Nic więcej nic mniej tradycja Waldi Isia - opinia (1) Zawsze pysznie i na tym samym poziomie od wielu lat! Isia Maciek - opinia (1) Pizza przepyszna i niezwykle oryginalna. Lokal utrzymany w niepowtarzalnym... Maciek