Pizzeria Gdynianka

Pizzerie

Gdynia, Świętojańska 65

bardzo dobra pizza (1) jest to coś innego, coś co starszym i młodszym Gdynianiom kojarzy się od... Arturo pizza (2) Dzien dobry chcialem uprzejmie doniesc iz po wczorjaszym melanzu nasze... dobek Najsmaczniejsza Pizza w Trójmieście! (1) To zdecydowanie najlepsza pizza, jaką jadłam w życiu! Pyszne grube ciasto,... ms
CzarCzesław - opinia (1) Bardzo dobra pizzeria. Pani Obsługująca bardzo miła menu mogło by zawierać... CzarCzesław SUPER PIZZA I STRASZNA OBSŁUGA (3) Tam są dwie Panie jedna bardzo miła w dłuższych włosach no i ta... Gdyńczyk Pizza inna od innych (1) Może i nie jest to klasyczna włoska pizza, ale jest bardzo smaczna. Gdy tam... Madlen warto sprobowac (1) dalekie jest to od oryginalnej pizzy, ale jest pyszne. oryginalny,... ania Jestem zachwycony! (1) Przyjechałem z dziecmi z Gdańska do Gdyni i postanowiliśmy coś zjeść. Idać... Tomasz Bardzo Dobra Pizzerina (1) Moim skromnym zdaniem obsługa bardzo miła, pizza bardzo dobra, wystrój genialny. Trainmaker666 M - opinia (1) Dziwię się tym wszystkim pozytywnym komentarzom odnośnie "pizzy". Ja bym tego... M Najlepsza pizza w Gdyni. (1) Nic dodać nic ująć :) Można by narzekać na małe menu, na papierowe talerze,... Willi pizza rewelacyjna ale obłsuga beznadziejna (2) do tej pizzeri zaglądam praktycznie za każdym raezm jak jestem w 3mieście i... wielbicielka pizzy z gdynianki okropienstwo (2) Najbardziej nie mila starsza pani z czasow komuny, przewracajaca w smietniku... Dyzma Smacznie i miło (1) Miła obsługa, krótki czas oczekiwania i najlepsza pizza w 3-miescie. Smakosz Pyszne grube ciasto (2) i rewelacyjna piza, ta sama od lat. Prawdziwa pizza ktora sie mozna najesc, a... citoz PYSZNOŚCI!!! (1) PYSZNAAAAAAAAAA PIZZA NIC DODAC NIC UJAC!!! REWELACJA!!! GORZEJ Z OBSLUGA:)... KLIENTKA !!!rewelacjaaaaaa!!! (1) pizza przepyszna nigdy w swojim krótkim zyciu niejadłam takiej...brak słów... Asiulka rewelka (1) Obsługę klienta ocenić mogę na 6 jeśli jest to Pani Ela lub inna która tam... ananas kasiab - opinia (1) Jadłam pizzę już w bardzo wielu pizzeriach i stwierdzam że to jest najlepsza... kasiab