Pizzeria Gdynianka

Pizzerie

Gdynia, Świętojańska 65

Marcin - opinia (1) Idealna pizza, jeśli ktoś lubi grube ciasto. Sos obłędny :) Nie wyobrażam... Marcin Dominika - opinia (1) Bardzo słaba obsługa i mało miejsca. Sama pizza bardzo smaczna i oryginalna. Dominika Jedyna w swoim rodzaju pizza po polsku (1) Jedyna w swoim rodzaju. Wyjątkowy polski smak z cebulą i majerankiem. Bardzo... Piotr
wielkość pizzy (1) Nie chcę Wam zaniżać oceny, bo smak wciąż ten sam, ale... wielkość pizzy jest... E. Nie zachwyca (2) Za namową zachwyconych znajomych postanowiłam spróbować. Wydaje mi się, że to... Ewa Posypać pietruszką:)? (1) Uwielbiam tę naszą najstarszą gdyńską pizzę na grubszym cieście, dobrze... Anja Od 30 lat niezmiennie to samo dobro (1) Bardzo dobra klasyczna receptura ciasta i jakosc dodatkow polecam z całego... Mario Sos pomidorowy ( Pizzeria Gdynianka ) (2) Ma ktoś ten tajny od wieków przepis? Kombinowałem koncentraty z różnymi... Sosiarz Wyjątkowe miejsce (1) Jadłam tam już kilkakrotnie odkąd zabrali mnie tam znajomi z Gdyni jakieś 3... Gdańszczanka Smacznie jak zawsze i bez zmian od wielu lat. (1) Zawsze smacznie i pozytywnie.Obsluga zawsze mila i pomocna.Polecam. wojciech najlepsza i z klimatem wyjątkowym.Krytyka tylko konkurencji (3) Dyskusja o jakości jest zbędna.To jedyny w Gdyni lokal , który utrzymał się... mikołaj Smak dzieciństwa (1) Lokal jest mały jedynie 3 stoliki ale to nie ma znaczenia bo pizze mega... Oloo Nie polecam (6) Po raz pierwszy odwiedziłam to miejsce skuszona dobrymi opiniami. Pierwsze co... gość SMAK DZIECIŃSTWA! (1) Jeśli ktoś uważa się za snobistycznego konesera włoskiej kuchni, to niech tam... AB Uwielbiam! (1) Do Gdynianki nie powinni przychodzić ludzie "z przypadku", którzy gdzieś... Rodowity śledzik Nie wiem skąd te zachwyty... (1) Wczoraj byłam tam na pizzy zachęcona tyloma dobrymi opiniami...Robię lepszą w... byłam sprobowałam i... ;-) (1) Duzo dobrego slyszalem o tym lokalu. Wczoraj pojęcila mi go moja dziewczyna w... loki turysta - opinia (5) To co podają to nie pizza tylko jakiś placek drożdżowy z serem, tak mi to... turysta UWIELBIAM! (1) Nie zwazajac na ponizsza opinie jak niezmiennie i od lat UWIELBIAM! p.s do... londynczyk Wyśmienita (1) Wyśmienita,szczerze polecam :-) Smaczności moniA