tusz do rzęs

Hej

mam problem. Potrzebuję dobry tusz do rzes żeby wydłużał i podkręcał rzesy. Najlepiej anby był niedrogii i dostępny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tusz do rzęs

musisz nauczyć się z tym żyć. Dasz radę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam tusz - Gosh Wonder Volume
Tylko ani on nie jest tani (ok. 40 zł ) ani ogólnodostępny, bo kosmetyki Gosha ciężko gdziekolwiek dostać. Ale mam swoją drogerię na Zaspie - Drogeria Lea na Jana Pawła.
Polecam naprawdę. Każda z koleżanek, której go zaproponowałam nie wróciła do swoich poprzednich kosmetyków :)

odkąd wyszedł, ja uzywam tylko jednego z avonu super shock - żaden inny tylko ten, ostatnio mi sie skończył, poszłam do sklepu kupiłam tusz z niby podobną szczoteczką - d*pa do smieci poszedł, oczy łzawiły cały dzień, szczypały a szczoteczka okazała się beznadziejna, tusz jakiś wodnisty :/ ech :/
mój ulubiony tusz: http://2.bp.blogspot.com/-YRSaLFRSR3k/TwL8_Sle9OI/AAAAAAAAAKs/EVEaRXP9qSU/s320/supershock.jpg

ja go kupuję w promocji za 19,90 ostatnio, choć czasami jest też i za 14,90 :D

polecam wydłuzajacy rimmela cena w rossmanie to ok 20 zł

Koleżanka poleciła mi firmę https://musecosmetics.eu/ i jestem bardzo zadowolona. Posiadam od nich regenerum i tusz do rzęs i muszę przyznać, że efekty są widoczne już niemal po 2 tygodniach. A najważniejsze, że ich produkty są całkowicie bezpieczne co potwierdzają dwa niezależne badania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...