tutum house

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Wejherowo, Wniebowstąpienia 2/2 lok. 5

Renata Wika-Czarnowska - ocena (1) Profecjonalizm w każdym calu, pełne zaufanie, do tego pan Marcin roztacza... Renata Wika-Czarnowska Mateusz Rożyński - ocena (1) Wszystko przeprowadzone bardzo profesjonalnie, cały proces czułem się... Mateusz Rożyński Celina - ocena (1) Dziękuje Panu Marcinowi Szlas za zorganizowanie i przeprowadzenie procesu... Celina
Mateusz - ocena (1) Chciałbym podziękować panu Marcinowi za wyjątkowe wsparcie podczas mojego... Mateusz Mariusz - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm. Mariusz Maciej Rohda - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, firma godna zaufania, jesteśmy bardzo... Maciej Rohda Martyna - opinia (1) Serdecznie polecam usługi biura nieruchomości Pana Marcina. Profesjonalizm,... Martyna Krystian - opinia (1) Dziękuję za pomoc w znalezieniu mieszkania i załatwieniu wszystkich... Krystian Monika - opinia (1) Gorąco polecam obsługę w biurze nieruchomości Tutum House Nieruchomości.... Monika vivianne - opinia (1) Szczerze gorąco polecam usługi biura nieruchomości Tutum House. Profesjonalna... vivianne Iwona - opinia (1) Wielka pomoc i ogromne zaangażowanie to dla Pana Marcina chleb powszedni.... Iwona Weronika Litwin - opinia (1) Przepisy w nieruchomościach cały czas się zmieniają. Przeciętny obywatel w... Weronika Litwin Patrycja - opinia (1) Jeśli chodzi o współpracę z Panem Marcinem to z całego serca mogę polecić.... Patrycja Emilia - opinia (1) Polecam Pana Marcina i biuro tutum house nieruchomości! Działają sprawnie i... Emilia Wanesa - opinia (1) Świetny kontakt z Panem Marcinem, bardzo miła atmosfera, a cała transakcja... Wanesa Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam Biuro Tutum House i Pana Marcina Szlas. Wszystko dopracowane w... Aleksandra Aga - opinia (1) Polecam biuro tatum house nieruchomości pełen profesjonalizm fachowa obsługa... Aga