tym razem Hotel Opera (Sopot)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
no to nastepne pytanie :)
co wiecie o Hotelu Opera, chodzi mi glownie o wrazenia, ceny znam!

dzieki z gory jak zwykle.

Jeziorko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tym razem Hotel Opera (Sopot)

Hotel robi wrażenie. Gdybym miała więcej kasy lub mniej gości to bym tam robiła wesele.
Pozdrawiam

:) ano ano.. wrazenie robi swietne :)
ale moze ktos byl tam na weselu i moze przytoczyc kilka "za" lub "przeciw" tej cenie :)
dzieki
Jeziorko

Mój Luby był tam na szkoleniu co prawda, a nie na weselu, ale mówi że jedzonko bardzo dobre :)
pozdrawiam

Graliśmy tam 2 lata temu wesele. Restauracja zupełnie nie nadaje się na wesela. Osobna mała sala konsumpcyjna, osobna sala do tańca, zero kontaktu pary i gości z zespołem zdecydowanie odradzam.

odradzam.Dwa lata temu byłam tam na weselu koleżanki. Juz na wejsciu zabrakło kieliszków z szampanem dla gości, a przecież wiedzieli ile osób będzie.Toast powitalny opóźnił się bo szukali kieliszków by podać szampana wszystkim gościom. Półmiski z przystawkami znikały ze stołów gdy goście szli tańczyć na inną salę. Para młoda spędziła noc w tym hotelu, gdy rano chcieli odebrać swoje kwiaty, które były w wazonach na sali weselnej okazało się , że połowa bukietów zniknęła. Chociaż lokal na początku zrobił na nas pozytywne wrażenie, to po przeżyciu imprezy weselnej naszej przyjaciółki zrezygnowaliśmy ze zrobinia tam naszego wesela.

cholerka... przyznam, ze kiepsko to brzmi i nie do konca zachecajaco :(
a tak bardzo podoba mi sie otoczenie i nastroj..
no nic.. trzeba sie dokladniej przyjrzec i przemyslec!
Dziekuje!

jesli poprosisz np. swiadka "slubnego"by byl przy podpisaniu umowy i potem na imprezie bedzie nadzorowal wykonaie zawartej umowy, moize byc ok...trzeba ich pilnowac...w zadnym wypadku nie plac calosci przed impreza......rozliczenie calosci kosztow po weselu...zglaszacv zastrzezenia do nie wykonanych punktow w umowie imprezy......jak zaplacisz czlosc przed..to na 100 % beda chcieli cie wydymac, a z jakiej racji ktos ma miec darmowe imieninki ( itp.) za Twoją kasę??