uczucie ciagniecia w poczwie????

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny moze tez mialyscie taki obiaw? Wczoraj jak tylko chodzilam to co np. 2 minuty lapalo mnie to dziwne ciagniecie polaczone z bolem i odpuszczalo, ale tylko jak szlam na spacer.
Dzis w sumie dopiero wstalam ale czuje jak siedze ze tez mnie zaczyna tak dziwnie ciagnac. dodam ze to dopiero 30 tydzien sie zaczal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uczucie ciagniecia w poczwie????

tak,mam to od bardzo dawna.jakos od 7 miesiaca.to normalne i po prostu niezbyt przyjemne.pod koniec ciazy sie nasila jeszcze bardziej,bynajmniej u mnie.

Dzieki justi. Ty jeszcze na chodzie:)))??
U mnie wlasnie jest tez 7 miesiac, a tu nawet mnie nie zbadaja ginekologicznie wiec najperw pytam, gdyby bolalo mocniej to zadzwonie do poloznej. Justi a Ty ´rozmawialas o tym z lekarzem?

tak pytalam o to ginkę.mowila ze to jak najbardziej normalne.pozniej doszedl jeszcze ból pochwy zwlaszcza przy chodzeniu tak jakby ktoś tam porządnie przywalił..hehe.taka obolała byla/jest.po prostu miesnie sie naciągają i macica sie rozciaga i stąd ten ból.
No ja na chodzie...narazie mam skurcze co godzine połtorej...Ale jutro rano i tak mam sie stawic do szpitala:D

Dziekuje, no to ciagniecie jest polaczone z bolem, mam nadzieje ze przejdzie, to mnie jakos bardzo nie boli tylko martwie sie zeby nie byl to jakis objaw przedwczesnego porodu itp.

to przejdzie wszystko....po porodzie:DDDD
Niestety nie wczesniej.

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?