ujeścisko gdzie,co i jak, pomóżcie:)

Czesc dziewczyny:)

w sumie od dzisiaj jestem nowa mieszkanką Ujeściska:) Mimo że jestem rodowitą Gdańszczanką,na Ujeścisku zbyt często nie bywałam, więc nie bardzo orientuje się w terenie;)

Powiedzcie mi,gdzie znajdę najbliżej siebie (skrzyżowanie łódzkiej i przemyskiej) : BIEDRONKĘ, PRZYCHODNIĘ, POCZTĘ i jakiś SKLEP Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ??

Help :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ujeścisko gdzie,co i jak, pomóżcie:)

Biedronka na skrzyżowaniu Warszawskiej z Piotrkowską, tam też poczta (nie wiem czy najbliższa), przychodnia jest jedna mała na skrzyżowaniu Warszawskiej z Łódzką, niedaleko przychodnia Świętokrzyska na Świętokrzyskiej i duża przychodnia południe na Jeleniogórskiej, sklep z używaną odzieżą jest na Piotrkowskiej kawałek za Stokrotką (w Twojej części Ujeściaska nie mam pojęcia gdzie taki sklep jest. Witamy w gronie mieszkańców Ujeściska :)

kurcze, no własnie ulice póki co mało co mi mówią:) ja wiem gdzie jest netto, lidl i carrefour express:) no i stawek

.....

Netto, lidl są na Warszawskiej i jadąc w stronę ul Łódzkiej skręcasz w lewo przed stawikiem to do biedronki jedziesz prosto Warszawską i tam tuż za światłami po lewej stronie jest Biedronka i poczta, skręcając na światłach w lewo jesteś na Piotrkowskiej

Jeleniogórska to ulica prostopadła do Piotrkowskiej, a Świętokrzyska- prostopadła do Łódzkiej na "dole", przychodnia jest w lewo na skrzyżowaniu Łódzka-Świętokrzyska

a spacerkiem do biedronki, poczty i innych atrkacji na Piotrkowskiej, Jeleniogórskiej itp można śmignąć przez łąkę za kościołem :) w dół i pod górkę :)

wy[róbuje:):):))

MASZ INTERNET TO SPRAWDŹ. SKĄD SIE BIORĄ TAK NIEZARADNI LUDZIE. MASAKRA!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszujes-beznadziejny jestes...
mam internet więc sprawdzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a rusz tyłek i na spacer to poznasz najlepiej.to jest tak mała dzielnica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja pierdziele ja widze że tu naprawdę- niby forum,ale o nic nie można zapytać! bo zaraz jakieś zgryżliwe odpowiedzi...na spacery chodzic sobie nie mogę bo jestem po zabiegu nogi więc narazie spacery sobie odpuszczam (te, w które nie wiem gdzie pójde i gdzie dojde) a ujeścisko wcale nie jest takie małe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osiedle Warszawska (5 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

Muza musi grać. (2446 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...