Dziewczyny macie moze jakas umowe na wynajem sali, prosze przeslijcie mi na maila: Biuro@dagma.org.pl dzieki z gory
00
Re: umowa
megmeg
(20 lat temu)
sory ze podbijam tak bez powodu do gory ale sie wlasnie zalogowalam i terz bebe megmeg haha
A tak przy okazji to pomozcie mi z ta umowa pils.
00
Kropka3103
(20 lat temu)
Ale chodzi ci o umowe odnośnie wynajmu samej sali czy umowę z np.: Hotelem organizującym cale wesele??
00
megmeg
(20 lat temu)
raczej z hotelem ktory organizuje wesele.
00
~habibi29
(20 lat temu)
Jak ktos ma wzor takiej umowy, to ja tez poprosze;) Tym bardziej, ze jezeli chodzi o Magnata, musze sie porzadnie zabezpieczyc przed wpadkami!!!
00
Kropka3103
(20 lat temu)
Mam dwie takie umowy, przesle Wam z domu, bo teraz jestem at work ;)
00
~asiunia
(20 lat temu)
ja tez poprosze o wzor takiej umowy
00
~asiunia
(20 lat temu)
poprawka w mailu
00
~Haniastaa
(20 lat temu)
mi tez bardzo przydałby się wzór umowy
niedługo podpisuje
przeslij pliz na haniastaa@op.pl :)
00
megmeg
(20 lat temu)
Znowu podbijam do gory, moze ktoras z was ma taka umowe, jesli tak to poprosze na maila, bardzo mi jest potrzebna na jutro.
00
sylvia
(20 lat temu)
czy jesli wynajmuje szkołe w ktoraj jakas knajpa robi mi wesele to place tylko za gosci te 120 czu 130 zł czy tez place za wynaljem sali szkolnej..glupie pytanie ,wiem
00
megmeg
(20 lat temu)
wydaje mi sie ze za wynajem tej sali tez placisz ale musisz sie dowiedziec w tej szkole. (kto pyta nie bladzi) :):)
00
megmeg
(20 lat temu)
wyslalam wa umowy:)
00
~agusia1
(20 lat temu)
wysłałam Wam wzory umów na adresy e-mail-owe :)
00
pola28
(20 lat temu)
moge tez prosic taki wzor umowy?a moze ktoras robila w rezydencie?jakie wrazenia?
00
ds42
(20 lat temu)
mam pytamie czy ktoś wynajmował salę w Kłosowie?
w poniedziałae będę podpisywać umowę, więc zastanawiam się czy na coś konkretnego muszę zwrócić uwagę