stół na obiad okolicznościowy ustawiony w złym miejscu
stare kwiaty jako wystrój stołu
zimno i ciemno
sposób podania dość smacznych potraw - poniżej krytyki - zapewne kucharz w niedzielę nie pracuje, a przygotowane wcześniej potrawy podgrzewa jakiś przypadkowy, zapewne najtańszy personel
cena alkoholu zamawianego dodatkowo w czasie imprezy o 150 % droższa od umówionej przed imprezą
pan kelner podający potrawy bardzo miły i uprzejmy, bardzo kompetentny, ale niestety posiada też ukryte "talenty", że szczęka opada

Wcześniej byłam w tej restauracji dwa razy w dni robocze i podane potrawy były smaczne i apetyczne, dlatego zamówiłam tu imprezę.
Niestety, że to nie był dobry pomysł, o czym przekonałam się tuż po wejściu. Potem było już tylko gorzej. Gdyby to nie był obiad zamówiony dla kilkunastu osób, to bym wyszła po zobaczeniu tych potraw. Niestety, co można zrobić, gdy trzy tygodnie wcześniej zaprosiło się gości na "uroczysty obiad"?