Wesele odbyło się w zeszłym tygodniu a my nadal dostajemy pochwały od gości. (1) Dziękujemy panu Pawłowi za pomoc w weselu. Lokalizacja-Centrum a w ogóle się... Marzena i Krzysztof Sylwester 2012/2013 (3) No cóż, imprezę Sylwestrową jaką zaserwowali organizatorzy można by opisać... Monika Sylwestra gorąco nie polecam. (3) Zeschnięte plastry szynki koserwowej z Biedronki oraz inne potrawy poweselne... Sin_d
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA CUDNE WESELE I GORĄCO POLECAMY !!! (2) Kiedy po raz pierwszy zobaczyliśmy zdjęcia na stronie internetowej Gospody,... Anna i Rafał POLECAM !!! (1) Tydzień minął a My dalej nie możemy się otrząsnąć... To dzieki Gospodzie... Maria i Marek Wesele (1) Chcielibyśmy podziękować za zorganizowanie fantastycznej imprezy. Właściciele... Karolina i Grzegorz Anna - opinia (1) Przepyszne jedzenie podane w bardzo atrakcyjny sposób, miła obsługa i stylowy... Anna Świetna restauracja (1) Oglądałem mecze już w różnych klubach i restauracjach w centrum Gdańska, ale... Piotr Fantastyczne miejsce na wesele !!!!! (1) W Wielkanocną Niedzielę ślubowaliśmy sobie w kościele, a potem to wielkie... Aleksandra i Marcin Polecam !!! (1) Wspaniałe eleganckie miejsce. Pyszne jedzenie. Rewelacyjna obsługa. Wesele... Asia i Tomek Niezapomniane wesele (1) Ani przez chwilę nie mieliśmy wątpliwości, że nasze wesele mogłoby się odbyć... Weronika Szczerze polacam !!!!! (1) Gospodę Gdańską odkryłam całkiem przez przypadek i muszę powiedzieć, że lubię... Natalia z rodzinką unikać imprez okolicznoścowych w niedzielę (1) stół na obiad okolicznościowy ustawiony w złym miejscu stare kwiaty jako... zszokowana klientka organizacja wesela (1) Naprawdę serdecznie, z czystym sumieniem polecamy restaurację prowadzoną... Ania i Jacek Wesele - rewelacja!!! (1) Polecamy w 1000% restaurację. Nasze wesele z Państwa pomocą było super,... Kasia i Mariusz Obiad rodzinny (1) trochę się obawiałam tego obiadu, bo nigdy nie zaglądałam do Gospody ale... Kasia WESELE – POLECAMY!!!! (1) Wybraliśmy restaurację „Gospoda Gdańska” na miejsce naszego... Ania i Michał Wesele (1) W Gospodzie Gdańskiej urządziliśmy swoje wesele. Impreza miała być utrzymana... Gosia i Wojtek Godek Nasze wesele (1) Witam wszystkich użytkowników sieci.Chciałabym bardzo podziękować Panu... KASIA Wesele- Gospoda Gdanska (1) Pyszne jedzenie, swietna obsluga i bardzo ladny wystroj sali i nakrycia... P&J